Обявиха Емануела за мъртва

  • 15 май 2014 07:28

  • 7793
  • 4
Обявиха Емануела за мъртва
©

Обявиха поп фолк певицата Емануела за мъртва, съобщи "Всеки ден".

Сайт за онлайн продажба на дрехи пусна информация, че изпълнителката е починала и я пусна в социалната мрежа Фейсбук. И за да няма съмнение, че става въпрос именно за нея, "новината" е придружена със снимка на Емануела. Целта изглежда била да увеличат посещенията покрай привлечените от сензационната новина потенциални клиенти.

На страшната вест попаднали близки на красавицата, които много се уплашили. По-съобразителните обаче се сетили да й се обадят по телефона и разбрали, че става въпрос за много лош пиар и опит за привличане на вниманието. За щастие Емануела е жива и здрава, макар и крайно разочарована от начина, по който се използва името й. Тя не можела да повярва, че някой е способен да направи такова нещо, за да продаде няколко блузи повече. 

"Всичко съм очаквала да се пише за мен, но това преля чашата", изригна фолк дивата. "Изключително груба постъпка от страна на хората, които си позволяват да използват името ми по този ужасен начин. Едва ли на някой от въпросите хора ще му бъде приятно семейството или приятелите му да се натъкнат на такава "новина", докато сърфират във фейсбук. Не им го пожелавам!", коментира певицата.

След като новината гръмна, информацията изчезна от страницата на онлайн магазина.

Последвайте канала на

Novini.bg
7793 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2014.05.23 | 19:39

4
emi da sudi vuprosniq magazin i toz PR 6te im izleze soleno, samo taka 6te se nau4at ...
Куроcана Кинкйо

2014.05.23 | 09:20

3
ДиBа фолкаджийcка ку*Bа,но не и фолк диBа.

2014.05.22 | 13:18

2
ee jalko che si jiva
Saban Saulic

2014.05.18 | 23:28

1
.........Ako nekada pozelis da me vidis ili da cujes, moj glas nemoj, nemoj ti si mrtva za mene................

Добави коментар

Водещи новини