Азис захапа колежката си: Преслава е парцалеса!

  • 07 април 2014 07:26

  • 6438
  • 1
Азис захапа колежката си: Преслава е парцалеса!
©

Откровеността на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. е на път да го скара с още една негова колежка - Преслава. Фолк кралят окачестви цицорестата изпълнителка като "парцалеса" заради евтиния й и селски начин на обличане, въпреки огромните и финансови възможности, пише в. "Всеки ден".

"Не може да изкарваш по 10 000 лева от час пеене и да се качваш на сцената с евтини роклички, шити в Димитровград, които на всичкото отгоре са ти и подарък", коментира злостно Василка далновидността в гардероба на Преслава.

Открай време изпълнителката на "Водка с утеха" е укорявана от модните критици, че напук на възможностите си визията й е доста семпла и никога досега тя не е блясвала с тоалет на европейски диктатор на модата.

Самата Преслава не обръща внимание на думите на АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и е доволна, че въпреки всичко е най-търсената и харесвана певица, което за нея означавало, че феновете се интересуват от творчеството й, а не от това как изглежда.

"Мария, Галена и Цветелина Янева са просто неотразими. Винаги са с шикозни тоалети и ти доставя удоволствие да ги гледаш", споделя изпълнителят на "Напипай го".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
6438 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kara bo4io

2014.11.27 | 23:41

1
ax ti vasilke gnusna dulna mirizliva sgan....

Добави коментар

Водещи новини