Гневен футболист тормози Меги Дерм

  • 25 март 2014 11:22

  • 8779
  • 0
Гневен футболист тормози Меги Дерм
© Булфото

Поредната светска война е между сървайвърката Меги Дерм и футболиста Теодор Димитров, който обвини красавицата в сексуален тормоз. Тя пък от своя страна твърди, че за последните няколко месеца пет пъти са й пукали гумите на колата. А предполагаемият според нея извършител е именно спортистът.

"Теодорчо има причина да ме обижда, тъй като преди година и половина го отблъснах. Кълнеше ми се в любов, която превърна в омраза... Пише ми съобщения, но аз не му отговарям. Това го изнервя и той се обажда по редакциите да говори срещу мен. Но той не може да ми навреди на мен, а вреди на децата. Нито имам гадже нито ме интересуват мъжете”, твърди Миглена Дерменджиева пред "Телеграф".

Меги писала жалби срещу Димитров в Шесто районно управление на МВР. Оказало се обаче, че той имал връзки там и униформените не предприели никакви мерки.

"По-миналото лято почина племенникът ми на 2 г., тогава в момент на слабост го допуснах до себе си, но много бързо го опознах, а той не можа да приеме раздялата ни. В един момент ми се обяснява във вечна любов, а след това ме нарича "к..во мръсна”, спомня си още тя.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
8779 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини