Сарачинова с два аборта, споделя за живота си в нета

  • 29 август 2011 15:11

  • 9388
  • 1
Сарачинова с два аборта, споделя за живота си в нета
© интернет

„Направих аборт от женения си любовник. Той бе лудо влюбен в мен, но в един момент осъзнах, че не искам да имам бебе по този начин”, пише Ирина Сарачинова в популярен форум.

Оказва се, че водещата на „Най-добрата майка” е била доста активна в мрежата и е споделяла всякакви подробности от интимния си живот. Включително и за два аборта.

Единият аборт Ирина прави от свой любовник, пише „ШОУ”, цитира kliuki.bg. Тя разказва, че е имала връзка с женен мъж, който уж бил разделен със семейството си. Когато разбрала за бременността, много се зарадвала, а той приел новината със смесени чувства, но все пак й казал, че ще я подкрепи.

По думите й обаче в един момент се струпали много проблеми накуп и тя решила, че не иска да изкара самотна бременност, а иска да роди желано и чакано бебе. Така прави първия си аборт.

Вторият не е умишлен, а поради усложнения. Ирина Сарачинова загубва бебето малко преди сватбата с настоящия си съпруг. Разказва как са й направили кюртаж и колко мъчно й е било.

По-нататък четем и за бременността й с малкия Спас и липсата й на сексуално желание. За Иван Христов и изневярата й обаче нищо не се споменава...

Последвайте канала на

9388 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
георгиева

2012.04.06 | 20:08

1
Иване, Иване, събуди се, Иване!!!

Добави коментар

Водещи новини