Прецакаха Жана от Х-Фактор

  • 07 март 2014 07:27

  • 9904
  • 5
Прецакаха Жана от Х-Фактор
© Булфото

Въпреки фанфарите и гръмките обещания, победителката от "Х-Фактор" Жана Бергендорф най-вероятно ще остане с пръст в уста. По договор с "Вирджиния рекърдс", които взимат под крилото си финалистите в музикалното шоу, Жана е трябвало да получи клип и своя песен най-късно до края на януари, това обаче не се е случило, съобщи "Всеки ден".

Всеки път когато Жана питала кога най-сетне ще получи и своята собствена авторска изява, Саня само цинично вдигала рамене и казвала: "Всичко с времето си". А накрая дори спряла да й вдига телефона.

След като Бергендорф зверски се изнервила от това разтакване и дори заплашила, че ще разтрогне отношенията си с тях, от "Вирджиния рекърдс" я изпратили на безплатна екскурзия в Лондон, където да се запознае с различни музикални продуценти и така да й затворят устата.

"На Саня й дай само Наско, нищо друго не я интересува. Жана я държи при себе си, за да не може да отиде в друга компания и да й прави конкуренция, а в същото време я бави и разтъкава. Сега всички са съсредоточили усилията си върху създаването на хит за Атанас Колев", разказали пред "Всеки ден" запознати.

И докато Наско наистина бил обгрижван като малък принц, на когото бил уреден специален апартамент в София и личен шофьор за репетиции и участия на частни партита, то за Жана не били предвидени никакви удобства.

В момента Никита, както я наричат нейните приятели, си изкарва прехраната с участия по разни нощни клубове, барове и дискотеки, като заради това почти напълно е зарязала малкия си син.

Изпълнителката, която е пяла преди време пред датската кралица, сега едва свързва двата края. "Победи в Х-Фактор, а пък сега нищо не се случва с нея. Нали точно това е смисълът когато участваш в подобно предаване и хората пращат есемеси за да те подкрепят - да получиш някакъв старт в живота, а при Жана това не се случва", коментират възмутено близките й.

Това не е първият скандал свързан с управляваната от Саня компания "Вирджиния рекърдс". Още преди време победителката от едно друго шоу - "Мюзик айдъл", Невена Цонева съди фирмата заради това, че не са изпълнили условията си по договора, а именно да й уреждат участия и да и записват албуми.

Последвайте канала на

Novini.bg
9904 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
мищо

2015.07.07 | 21:16

5
ох майкооо ще се ровна с тъп нож първо тези които са го написали истината е точно обратната !!! второ тези които коментирате толкова ли не разбирате коя новина е измислена и коя не жана подготвя супер хит,който ще излезе много скоро и тогава като знаете че не сте били прави да хейтвате едва ли ще се досетите да гледате отново тук а сега като мухи серете гледайте кво ще стане

2015.07.07 | 21:15

4
Жана е харесвана много. Всички чакаме с нетърпение нейни публични прояви и нейни песни. Това, че не я промотират и показват е голяма грешка. Хората харесват Жана Бергендорф от първата минута, в която я видяха и чуха.
йяпйпойо

2015.07.07 | 21:15

3
Какво да стане в БГ, малка страна, бедни хора. Кой ще ѝ купува албумите. Те певците от Австрия, която е горе-олу колкото БГ, ходят да пеят в Германия, където пазара е по-голям, че остава за нас, всичко нас е въздух под налягане.
gunners

2015.07.07 | 21:14

2
нищо не става в България.В другите държави веднага се става звезда.Пее се на стадиони,и ти изкарват албум.Интереса е голям,и имаш десетки милиони гледания в тубата.В България им правиш шоуто,врътват те в няколко предавания на телевизията,която държи правата и после се изпаряваш.
хмм

2015.05.19 | 19:01

1
Ами като е малка страната и нищо не се получава да не правят такива формати !!!! Защо трябва да се лъжат хората ,че нещо ще се случи ( отделно от това да вземат едни пари от гласувания и реклами ) .

Добави коментар

Водещи новини