Съседски войни принудили Венета Райкова да си продаде жилището (снимка)

  • 06 март 2014 16:27

  • 12404
  • 6
Съседски войни принудили Венета Райкова да си продаде жилището (снимка)
© Булфото

Дългогодишните съседски войни, които Венета Райкова води със съседите си, най-после излъчиха победител и това не е водещата на “Горещо”. Скоро тя обяви, че спешно продава апартамента си в луксозния затворен комплекс в “Каса Вива” в столичния квартал “Изток” и търси жилище в “Драгалевци” или “Бояна”, пише "senzacia.net".

Райкова не пропускаше да се похвали с луксозното си жилище. Две трети от комшиите й обаче са имали сблъсъци с нея.

Тв водещата постоянно намирала повод да се скара със съседите си, някои от които са действително заможни хора. Говори се, че там живеят тъстовете на медийния бос Красимир Гергов и родителите на Гергана Паси. Райкова обаче била единствената, която „налагала правила” и се разпореждала, сякаш целият комплекс е неин. Тя не пропускала да направи забележка, ако е пусната музика или лае куче. В същото време не спирала да си прави фотосесии в басейна на комплекса – демонстрация, която адски дразнела по-дискретните й ВИП комшии.

Няколко години съседите се оплакваха само под сурдинка от поведението на „горещата”. “Всичко й пречи – от домашните любимци, които плашели Патрик, ресторанта под блока, който тя иска да не работи след 22 часа, защото се вдигал шум, до центъра по йога.

Изживява се като стопанка на комплекса и се разпорежда с всичко! Ходи при домоуправителя за всяко нещо, което я дразни. Върхът беше, когато младо семейство реши да си направи сватба в делничен ден, по обед, в градината. Хората бяха предупредили и предварително помолиха за извинение, ако са шумни. В 16:00 часа Венета се показа от терасата си недоспала и с доста плашещ рошав вид, за да се кара на празнуващите.

Извика полиция, за да спре сватбата и веселбата на младоженците, разказа преди време съсед на водещата.

Друг пък се оплака, че когато си е вкъщи и не кисне в басейна, Венета стои на терасата си като някой надзирател. “Разхождам кучето си в двора на кооперацията, но след като мъжът й Тихомир ме предупреди, че ще го набие, ако го види без каишка, аз се съобразявам и го водя само с каишка. Забелязах, че стои на терасата си и ни снима, въпреки че не е забранено да си разхождам кучето в двора. Питах я какво снима, а Венета ехидно ми подхвърли: „500 лв. е глобата, нали знаеш?“. Аз съм юрист и отлично съм наясно, че не нарушавам нищо, за да ме снима от терасата си.

Отидох в общината, а там ме посрещнаха с думите, че Венета вече ги е посетила с въпросните фотоси. С всеки изминал ден нещата ескалират и накрая ще съм принудена да отида в полицията да изискам да й направят един предупредителен протокол“, оплака се съседка на Райкова, с която често имали принципни пререкания.

Йога центърът в комплекса също ставал повод за раздори. По време на почивките хората излизали навън, за да изпушат по една цигара, но Венета им се карала, че говорели много шумно. Освен това цигареният дим влизал в прозореца й и я тровел. „Не живеем в балнеосанаториум все пак и пушенето навън е разрешено.

Веднъж влюбена двойка се целуваше в басейна и това се оказа голям проблем за нея. Караше се и говореше, че нямали никакъв морал. Съпругата ми, която наскоро роди второ дете, й каза, че не може за морал да говори жена, която се е снимала чисто гола за еротично списание и за която по вестниците излизат дълги списъци с любовниците й. Ядосана, Венета й отговори: „Ами ти си дебела и дори и да искаш, теб никой няма да те снима гола!“, жалваше се друг комшия на водещата.

Съседите обявили, че не искат Райкова за съсед и я принудили да пусне спешна обява за продажба. За да бърза толкова, сегашните й комшии най-вероятно са организирали подписка за изселването й от комплекса, както се заканваха, смятат запознати.

Колко е спешно, личи и от цената, на която Венета продава луксозното си жилище. След като се изръси с половин милион лева за него, сега тв водещата му иска едва 143 000 евро. Апартаментът е с обща площ от 107 кв. м и представлява дневна с трапезария, кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и две тераси.

“Приятели, търся да си купя апартамент с три спални в Бояна или Драгалевци, и съответно продавам моя с две спални в резиденция в кв. „Изток”. Апартаментът ми не е обвързан с кредити и е отлично обзаведен, с тераса над басейна. За повече информация на лични съобщения", написа Венета Райкова във Фейсбук профила си.

В обявата в сайта за имоти пише, че за удобство на бъдещите си обитатели, апартаментът се предлага „стилно обзаведен и напълно оборудван”.




 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12404 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
jo

2015.08.16 | 20:08

6
Тая е за някой мексикански затвор да и направят халката като озоновата дупка голяма,....

2015.08.16 | 20:08

5
Кво ме интересува тая поредна селска пръчка?!Утре ще е някоя друга подобна,вечни няма!
Gramoten

2015.08.16 | 20:08

3
Много неграмотно. Пише се воини с И, а не с Й.
леле

2015.08.16 | 20:08

4
Човече, поне не се излагай с името "грамотен"!
ахахха

2015.06.30 | 14:04

2
искам аз да съм и съсед на тая пачавра да и покажа как ще им извадя зъбите и на нея и на мъжа и, ама наведнъж :)
garga

2014.03.07 | 23:56

1
do garga

Добави коментар

Водещи новини