Магда: Не съм държанка на Красьо Черния

  • 20 февруари 2014 07:07

  • 5030
  • 1
Магда: Не съм държанка на Красьо Черния
©

Фолкпевицата Магда отрече да е държанка на бившия си приятел Красимир Георгиев - Красьо Черния. Повод за изказването й бе писмо на сдружението "Майки срещу насилието", което бе написано срещу провеждането на концерт на телевизия "Планета" в зала 1 на НДК. В документа фолкпевицата е единственото име, което бе директно споменато и словесно нападнато, пише "България Днес".

"Държанката на небезивестния Красьо Черния - чалга певицата Магда е поканена официално да води в зала 1 на НДК церемонията по раздаването на чалга награди "Пайнер', избухнаха яростно от движението.

"Запозната съм с текста, но нямам какво да коментирам жени, които вероятно само си стоят вкъщи и не знаят как се развива светът. Техен проблем е, че не разбират колко професионално работим ние.Нека да видят как се обличат световните звезди и как се държат", заяви Магда. По думите й двамата с Красьо са в много добри отношения, които са успели да запазят въпреки раздялата си. Тя призна, че той е човекът, който я подкрепя . "Не сме гаджета. Понякога се случва раздели след години събирания. Не знаем какво ни е писано", категорична е тя.

Последвайте канала на

5030 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.02.21 | 19:50

1
Курник !!!!

Добави коментар

Водещи новини