Фризьор алармира: Цицията Пол Маккартни занемари косата си

  • 18 февруари 2014 21:53

  • 2103
  • 1
Фризьор алармира: Цицията Пол Маккартни занемари косата си
© Getty Images/Guliver

Скандал избухна около прическата на един от най-известните и богати британски музиканти - сър Пол Маккартни, пише в. "Ню Йорк дейли нюз", цитиран от "Дейли мейл".

Световноизвестен коафьор от Ню Йорк, който се грижеше за прическата на бившия член на "Бийтълс" направи изненадващо изявление, в които реши да се разграничи от фризурата на Маккартни и заяви, че няма нищо общо с оцветяването и формата на неговия перчем.

Гай Томас заяви, че му е писнало негови клиенти да го питат как е могъл да занемари до такава степен прическата на сър Пол.

Стилистът изтъкна, че той вече нямал нищо общо с Маккартни и се разделил с него още преди две години.

След като Гай Томас го зачеркнал от листата на клиентите си, Маккартни започнал да изглежда все по-жалко, защото от стиснатост музикантът нахлузвал гумените ръкавици и сам започнал да се боядисва, като ползвал евтина марка с печални резултати.

Когато бившият басист на "Бийтълс" станал клиент на Гай Томас през 2004 година, фризьорът лично го подстригвал, а неговата дъщеря Жанел потъмнявала посивелите му кичури със специално разработена за музиканта формула.

Тогава сър Пол изглеждал перфектно, но непрекъснато се оплаквал за високата цена на услугата -120 британски лири.

Сър Пол поискал от Томас и дъщеря му да кажат специалната формула, но те му отказали, защото не давал нито бакшиши, нито безплатни билети за концертите си.

Тогава музикантът заложил на начина "Направи си сам" и започнал да се боядисва сам.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2103 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Долу комунизма!

2014.02.19 | 18:32

1
69 години комунизъм, 69 години глад и мизерия!

Добави коментар

Водещи новини