Сарачинова вън от "Станция Нова"

  • 26 август 2011 10:48

  • 14620
  • 8
Сарачинова вън от "Станция Нова"
© интернет

Поредна порция разкрития за отношенията в триъгълника Вихра-Иван-Ирина Сарачинова излезе наяве.

Сякаш, за да потуши скандала, една от засегнатите страни – отчаяната съпруга Вихра, остави ситуацията без коментар. Вместо да отвърне с атака на хвърлената по нея кал и обвиненията, че не е дала на мъжа си "щастието", което той е открил при любовницата, зарязаната дама кротко се примири, пишат от Hotarena.net

Бившата жена на Иван е затворена по цял ден вкъщи, само в компанията на детето си. За домакинството й помага майка й, която е мобилизирана да бъде нейна вярна опора в трудния период.

След публичното унижение Вихра е изпаднала в много тежко душевно състояние. Тя имала нужда непрекъснато да е сред близки. Често се случвало водещата рязко да сменя настроението си и да се разплаква неутешимо.

"Вихра е много наранена, но реши да запази добрия тон с Иван и да не прави панаири само по една причина – общия им бизнес. Ако той започне да замира, и двамата ще се окажат в тежка ситуация. Та нали имат да плащат доста кредити и лизинги", твърдят запознати със семейните дела пред "Уикенд".

Всички се питат коя от двете ще изхвърчи от "Станция Нова" наесен. В желанието си да съсипе докрай Вихра, тя решила да я прокуди от шоуто. Ирина вметнала, че ако двете останат колежки, ще е доста неловко. Зрителите щели да усетят напрежението, а и съществувал риск от скандали в ефир.

Затова хитрата блондинка решила да подшушне на любовника си, че е по-добре една от двете да си отиде. Надявала се, естествено, че Иван ще запази нея, а не Вихра.

Опосумът решил да послуша Сарачинова и предложил на Нова телевизия промяна в предаването. Шефовете обаче контрирали продуцента с аргумента, че жена му се справя перфектно, а рубриката на любовницата му е слаба и с нисък рейтинг.

"Вместо да извади очите на Вихра, Ирина й направи услуга. Сега съпругата остава на екран и хората ще я чакат с интерес. Сарачинова трябваше да предвиди това, но сметките й излязоха криви", коментират запознати с интригата.

Последвайте канала на

14620 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
123

2012.01.12 | 10:23

8
Не знам доколко е достоверна тази информация, при положение че в момента върви автореклама на ''станция нова'' и в нея, колкото и странно да изглежда показват и двете ?! Аз лично гледах предаването, но превключвах на друг канал, докато течеше ''най-добрата майка'', не ми харесва нито рубриката, нито мазният начин, по който Ирина я водеше. Иначе от двете тя (Ирина) е по-хубава и по-малко тъпа ! Съвет към Вихра за шоуто тази неделя: покани Алисия пак да поплачете заедно, рейтинга ще удари тавана !
Жени

2012.01.12 | 10:23

7
Откакто Нова телевизия даде толкова ефирно време на двамата малоумници, телевизията започна все по-малко да се гледа. БТВ се отърва от тях, а Нова ги разпростря така, че я задъниха - с некомпетентност, пошлост, простотия, елементаризми, хвалипръцковщина и всичко останало, каквото се сетите. А оня с очилцата , лека му пръст на баща му, голям диригент беше, не знам защо започна да се смее толкова отвратително , изкуствено, насила. Не ги гледам, не ги понасям - нито тях, нита вресливата Нана, нито оная устатата, която някой е излъгал,че става за журналистка и водеща. Може да не се харесам, ама ако пуснат 1001 нощи , ще съберат много повече зрители !
deessiittaa

2012.01.12 | 10:22

6
То цялото предаване на НОВА ТВ няма емоция, само си запълват ефирното време!!! Прекалено блуткаво и отблъскващо предаване!!! Поне за сега непознавам човек, който да е успял да го изтърпи това предаване!!!
Бонбона.

2012.01.12 | 10:22

5
ЕЕЕЕЕ К....те с техните номера край-нямат.Да я махат Сарачинова, че голяма мазна лигла да ходи на някъде другаде да разпръсква лиги.

2012.01.12 | 10:22

4
Никога не съм харесвала Сарачинова като водещ, няма емоция и живинка с която да заинтригува зрителите.....Мисля, че е редно тя да си тръгне не само заради разигралата се драма, ами чисто професионално, "отчаяни съпруги" е с много по- висок рейтинг :)
mm

2011.09.23 | 14:31

3
v bg sulio i pulio stava vode6t.nito ednata ,nito drugata sa takiva.kameliq deto i tq ima predavane da ne govorim.kakva e tazi darjava deto slaga vsqka kurva ili ne4iq sapruga za vode6ta na predavane???nie sme boklu4esta darjava.horata s vazmojnosti sa podtiskani i othvarlqni zaradi nqkakvi ei takiva vrazkarki.DOKOGA?
real

2011.08.30 | 11:49

2
tea dvamata oposumi vmesto da se duniat vseki den trebva vseki den sve6ti da paliat 4e nekoi glupak gi e dopusnal f efir , pri drugi obstoiatelstva te daje ne izglejdat seriozno kamo li nekoi da gi vzeme v televizia , ta iddeiata e edno na ruka 4e sa absolutni neuda4nici a i na vsi4koto otgore ni se natrapvat s neprekusnatite si izdunki zasramete se sme6nici trebva da ste po niski ot trevata
егати

2011.08.27 | 13:51

1
А дали не е взет от уикенд.

Добави коментар

Водещи новини