Анджелина се скара на Брад Пит пред хотелски персонал

  • 14 февруари 2014 16:54

  • 6333
  • 3
Анджелина се скара на Брад Пит пред хотелски персонал
© Getty Images/Guliver

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския се скара на Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в пред целия персонал на хотел.

Двойката е в Австралия, където Анджелина снима новия си филм. Настанили се в местен хотел, за да си починат няколко дни. В началото Анджи и Брад почти не излизали от стаята си, а единствено били забелязани на терасата на апартамента им, където се наслаждавали на неповторимата гледка към Тихия океан.

По време на едно от посещенията си в ресторанта, обаче, Джоли така се разбесняла на Пит, че  влезли в семеен спор и събрали доста любопитни погледи. Причината била крайно банална - Брат дълго се чудел какво вино да избере - бяло или червено, с което довел Анджелина до истерия.

Накрая тя вбесена прекъснала грубо диалога му със сервитьора, за да даде собствената си поръчка. След този случай, двамата предпочели да си поръчват храна направо в стаята, за да не изпадат отново в конфузни ситуации, пише Lifestyle.bg

Последвайте канала на

Novini.bg
6333 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
123

2014.02.25 | 00:17

3
Разглезена трътка. Брад Пит сбърка много, че смени Дженифър Анистън с тая.

2014.02.19 | 20:19

2
Пък какво толкова - едно червено и едно бяло и готово.
Джоли да се моли

2014.02.17 | 17:25

1
Ние за това си правим виното сами.

Добави коментар

Водещи новини