Поли Генова се появи с ново гадже под ръка

  • 22 януари 2014 06:41

  • 6664
  • 3
Поли Генова се появи с ново гадже под ръка
© Булфото

Поли ГеноваПоли Генова Поли Пламенова Генова е българска поп певица, родена в гр.София, България. Поли пее от се появи на светско събитие с нов мъж под ръка. Тайнственият мачо не се отлепи от нея през цялото време и веднага прикова любопитни погледи върху себе си, съобщава „Монитор”.

Победителката от „Музикална академия” и придружителят й демонстрираха приятелски отношения, а по-наблюдателните светски клюкари забелязаха, че Генова е повече от щастлива в неговата компания. Засега изпълнителката на „Шот” отказва да повдигне завесата на личния си живот.

Победителката от „Музикална академия” бързо успя да преодолее депресията от раздялата с Вернер Москов. Най-трудни й били първите дни след края на музикалното шоу. „Нямам обяснение и до ден днешен. Не съм очаквала това да се случи и съм безкрайно изненадана. Единственото, което сме си говорили, преди да спре комуникацията помежду ни, бе да не идва да ме защитава в „Музикална академия”, разкри преди време Генова.

За да разсее черните облаци, надвиснали над любовния є живот, Поли се отдаде и на пътешествия и шопинг терапия във Виена с приятелки. В момента изпълнителката на „Солени дни” обикаля най-живописните кътчета на България ­ Котел, Копривщица, Трявна. Певицата е доволна, че вече не се съобразява с претенциите на Вернер. Докато била с музикалния журналист, той не искал да напускат София. Москов настоявал да се разхождат предимно из столичните молове, да се срещат с негови приятели, да прекарват по няколко часа в магазините за дрехи или пък да гледат кино.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6664 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
roki

2014.01.27 | 00:58

3
ЕДНО ОТ НЕДОРАЗУМЕНИЯТА НА БГ МУЗИКАТА. ТЪПО ЖАЛКО И БЕЗДАРНО

2014.01.27 | 00:58

2
тш пък какво разбираш от музика.........
bezplatni bitcoin

2014.01.22 | 18:23

1
http://freebitco.in/?r=203905

Добави коментар

Водещи новини