Бирмата изгони Преслава с охрана

  • 10 януари 2014 07:36

  • 19549
  • 3
Бирмата изгони Преслава с охрана
©

Горещата клюка, че Жоро Бирмата е изгонил Преслава от дома си, след като звездата е имала смелостта да му вдигне скандал за изневерите му, съобщи "Всеки ден".

За следящите особените им отношение вече не е тайна, че самозабравилият се милионер от Перник периодично кръшка на една от най-желаните жени у нас.

Подвизите в чуждите легла на нереализиралия се като футболист Георги Станоев лъснаха, след като самият той начеса крастата си на голям женкар, хвалейки се пред приятели, че е изневерил над 100 пъти на иначе преданата си половинка.

Съмнения за това редовно гризели рогоноската Преслава, но допреди дни тя си затваряла многократно и очите, и ушите. Този път обаче не издържала и вдигнала страхотен скандал на приятеля си.

Драката помежду им се разпалила в къщата на Бирмата в един от луксозните столични квартали.

В прав текст звездата на Пайнер го попитала до кога смята да я унизява публично. Певицата не взела обаче страха на баровеца и той й отвърнал, че живота си е негов и че ако той не се вписва в идеалите й, тя е свободна да си търси късмета на друго място, разкрива изданието.

Добричлийката се опитала да налее акъл на по-младия си любовник. Тя му заявила, че ако продължава да си го слага където свари, обрича на крах връзката им и е близо денят, в който тя ще го зареже.

Ако се вярва на клюката, Бирмата почервенял от нерви, когато Преслава му заявила, че спира да спи с него, защото не се знае дали не е пипнал някоя срамна болест.

С това чашата преляла и женкарят извикал охраната си, за да изведат певицата от къщата му, където тя живее от две години. Не й дал възможност и време дори да събере вещите си от първа необходимост. Това била и причината от 27 декември насам Преслава да обикаля страната с един и същ тоалет, поясни "Всеки ден".

Тъй като всичките й сценични облекла останали зад дуварите на къщата на Станоев, на няколко поредни участия - в Шумен, Стара Загора, София и Пловдив, певицата се появила с черна кожена рокличка. Това стана и повод звездата да бъде неприятно коментирана из интернет.

Последвайте канала на

Novini.bg
19549 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.19 | 19:24

3
Тези с по едното име са ми ясни.Това са леки жени.За какви звезди пишете?Вероятно е някоя чалга певица щом е с едно име,което автоматично я прави скъпо платена проституираща.Това е тая и всички подобни с по едно име.
Kolio

2015.06.03 | 20:04

2
По-смешен олигофрен не съм виждал от тоз
2

2014.02.21 | 18:00

1
А,тоя пък кой беше...?

Добави коментар

Водещи новини