Ясновидка: България ще е като сираче, но виждам победа на доброто след революция

  • 02 януари 2014 09:46

  • 11424
  • 2
Ясновидка: България ще е като сираче, но виждам победа на доброто след революция
©

Знаменитата ясновидката от Баку Анна Багирова осъществи спиритически сеанс за съдбата на българите през 2014 г. Тя е прочута с изненадващо точните си прозрения, получавани при контакт с невидим извънземен разум, предаде ПИК.

По време на транса си тя нашепва въпроси и после повтаря на глас отговора, чут от контакта си с невидимия „мъдрец“.

От ПИК й бяха изпратили насочващи въпроси за съдбата на българите през 2014 г., които тя зададе на невидимото съзнание.

Отговорите не са свързани само с нашата страна, а очертават енергиите, заложени в Новата година. Ето какви отговори е получила Багирова по време на сеанса:

Енергията на 2014-та година следва 7-годишния цикъл, започнал през 2008-ма. Новата година ще е последна в този цикъл и ще е доста критична в икономически и политически план.

По време на сеанса Анна машинално рисува с ръката си картина. Получила се обърната дъга изобразяваща този 7-годишен цикъл. Червената лента на дъгата се оказала последна - отговаряща за 2014 г., свързвайки я с много критични събития.

Анна Багирова вижда България като сираче без майка и баща. 2014-та е Годината на коня и са възможни революционни промени и победа на белите сили. Голяма е вероятността правителството да подаде оставка под натиска на народа и на последвалите избори да се очаква благоприятна промяна.

През 2014 г. може да има природни бедствия от всякакъв вид, защото годината е в червения кръг. 2014 г. ще е Година на любовта и семейството. През нея ще се раждат добри деца, в смисъл, че родените ще израснат като ценени личности.

Анна споделя, че „Конят знае пътя към Бога! Той е транспортното средство на Бога и винаги поема по правилния път”, затова и събитията в Годината на коня ще водят към по-добро и светло бъдеще.

Ясновидката вижда Сирия в червен огън през цялата 2014-а, а от 2015-а започва нов 7-годишен цикъл и постепенно подобрение на обстановката в цял свят. Иран нямало да участва във война, защото според Духа, който говори с Анна, „Бог ги пази”. Русия ще се развива независимо от трагичните събития, сполееяли я наскоро и не се очакват политически катаклизми, тъй като „страната има стабилна основа и остри зъби”.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
11424 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.08 | 00:26

2
Добре,че поне чуждите врачки вещаят по добри прогнози,отколкото нашите.А иначе,ние си знаем,че сме сирачета.Особено от майките и бащите на демокрацията.
бобо

2015.05.07 | 14:49

1
Извънземно , извънземно колко да е извънземно , май си е жив дявол и говори каква са я замислили ама няма да им се получи на демоните ...

Добави коментар

Водещи новини