Лейди Гага: Пуша трева, за да забравя, че съм известна

  • 07 декември 2013 15:00

  • 3178
  • 1
Лейди Гага: Пуша трева, за да забравя, че съм известна
©

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в не спира да ни изненадва със своите откровения. В последното си интервю тя сподели, че не крие факта, че често посяга към тревата.

Пред камерата в предаването Chatty Man пред Алън Кар тя сподели: "Обичам да пуша, защото така напълно забравям, че съм известна, забравям за всичко. Една дръпка и съм отново на 17 - търсеща и пълна с идеи.”

Водещият на предаването повдигна въпроса от предишно изказване на певицата, че докато се е възстановявала от операцията на крака си, е пушила средно по 15 цигари марихуана дневно.

Лейди ГагаЛейди Гага Стефани Джоан Анджелина Джерманота Лейди Гага (Lady Gaga) е американска певица, родена в Ню Йорк, в отново беше оригинална в избора си на тоалет за гостуването си в шоуто.

Тя беше облечена с футуристичен бял костюм, в центъра на който има голям вграден таблет - аутфит, който няма как да не ни напомни за костюма на мутанта, носещ мозъка Кранг в анимационната поредица "Костенурките нинджа”.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3178 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
;)

2013.12.10 | 14:01

1
и за това дръпвам-забравям,че съм най-известния у нашту селу-започвъм дъсъ чуфствам убикновен селянин

Добави коментар

Водещи новини