Русата Златка и Ели Кузмова се хванаха за гушите в Биг Брадър

  • 18 ноември 2013 20:58

  • 9472
  • 3
Русата Златка и Ели Кузмова се хванаха за гушите в Биг Брадър
©

Плеймейтката Златка Райкова и победителката от "Биг Брадър фемили" Ели Владкова, по-известна като Кузмова, ще се хванат за косите. Битката между двете дами е провокирана от мъж, на който те дадоха име Вальо. Това е първата мисия, която Големия брат дава на Русата Златка и Ели.

Според сценария, който Ники Кънчев преразказа, Райкова е откраднала мъжа на Ели и затова двете не могат да се понасят. За изпълнението на мисията, която ще продължи през целия месец, Златка и Ели получиха слушалка, в която Биг Брадър да диктува инструкциите, които двете дами са задължени да изпълняват на мига.

"От успеха на мисията ви зависи дали ще гладуват съквартирантите ви или ще се хранят и ще бъдат щастливи. Вие трябва да бъдете героини на сапунка, кралици на драмата. Спорът ви трябва да прерасне в огромна олелия и разправия, която трябва да въвлече всички съквартиранти. Дори трябва да се хванете за косите.

Още в първите минути двете дами се захванаха да разпалват скандала и въвлякоха Златка Димитрова, която се опитва да усмири "враждуващите" си съквартирантки.

Двете дами почти стигнаха до физическа саморазправа,унесени в изпълнението на мисията си, но Златка Димитрова ги разтърва.

Последвайте канала на

9472 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Пеньо

2013.11.26 | 23:04

3
Дъното сме го стигнали отдавна,а и вече копаем още надолу! Може би това е "елита" на нацията и закономерно сме на това положение! А, що се отнася за двете Златки - ами, те май си живеят в това предаване - ядене , пиене...., тези 3 неща, за какво им е да са навън?!:)) Тя , "русата" , и детето ще роди и изгледа в това реалити!

2013.11.21 | 21:27

2
Че кплко Златки има в тоя Биг БРАДЪР?Щели да се хванат за гушите.Затова никаква телевизия,само дето им плащаме,погледнете другите канали.Въртят и си разменят едни и същи филмчета,аман от американски филми най вече.Затова с удоволствие гледаме турски,макар,че и там ги повтарят по няколко пъти.Явно пестят пари за сметка на зрителите,но частни ТВ.
onq s konq

2013.11.21 | 21:27

1
Тоя път Брадъра се е постарал да направи шоуто с подбора.А аристократа Демби ми е но.1 дори и эа това че е истински гей,а не долен ляв педал:)

Добави коментар

Водещи новини