Жената на Баретата спасява бизнаса му

  • 11 ноември 2013 06:53

  • 7216
  • 0
Жената на Баретата спасява бизнаса му
©

За разлика от жените в "Кръстникът", на които не им бе позволено да се бъркат в семейния бизнес, съпругата на Златомир Иванов-Баретата върти делата му.

Осъденият на първа инстанция наркобос бе прострелян тежко преди месеци и оттогава обикаля различни лечебни заведения. Докато той се бори с травмите и е почти неподвижен, бизнесът му процъфтява благодарение на вярната му съпруга Калина, съобщи "България Днес".

Наред със солидните дарения, които тя направи на лекари и болници, за да лекуват съпруга й, умната дама съумяла да овладее юздите и на семейния бизнес.

Преди инцидента Златомир Иванов развиваше мащабен легален бизнес чрез свои близки и доверени лица, въпреки че бе осъден на първа инстанция. Той печелеше милиони от хазарт, търговия с горива и охранителна дейност. Фирмите му имат клонове в цялата страна, взимат лицензи от министерства, участват в общински търгове, плащат данъци в НАП.

След стрелбата срещу Баретата фирмите му минали в ръцете на две доверени дами - съпругата му Калина и сестра му Меглена, които управляват акционерното дружество "Група Елит".

Империята му от легален бизнес определено не е оставена без надзор. С тежката задача да спасява "Група Елит" в последните месеци се нагърбила жена му Калина.

Инструкторката по аеробика се появи в центъра на София на поредна бизнес среща през уикенда, пише "България Днес". Тъй като големите улици бяха блокирани от многохилядно шествие, се наложи Калина да обикаля из глухите пресечки. Тя не само се возеше на новия си лъскав джип "Мерцедес", но и сама го караше. Машината е с доста солена цена - 100 хиляди лева, но сумата е поносима на фона на доходите на простреляния й мъж.

Калина може сама да шофира, но още не смее да се раздели с бодигарда си - двуметров, брадясал тип, който зорко бдеше над шефката си. Спазваше дистанция от нея, но постоянно се оглеждаше на всички страни за зложелатели.

Жената на подземния бос е качила 4- 5 килограма от целия стрес, на който е подложена в последните месеци. Заради бизнеса тя е зарязала дори тренировките по аеробика.

Въпреки драмите Калина успява да сложи маска на спокоен човек и прекрасно осъзнава, че никой няма да я вземе на сериозно, ако не е силна и уравновесена.

Последвайте канала на

Весела Найденова
7216 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини