Майк Тайсън: Хванах Брад Пит в леглото на жена ми, той ме моли да го оставя жив

  • 03 ноември 2013 18:38

  • 14848
  • 3
Майк Тайсън: Хванах Брад Пит в леглото на жена ми, той ме моли да го оставя жив
©

Знаменитият боксьор Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е още веднъж напомни на широката публика как е спипал холивудската звезда Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в в леглото на жена си, съощава ura-inforn. Особено удоволствие на спортиста доставят описанията на лицето на актьора, след като бил спипан натясно.

В автобиографията си "Неоспоримата истина", която ще се появи на 12 ноември, Майк ТайсънМайк Тайсън Майкъл Джералд Тайсън (на английски: Michael Gerald Tyson) (известен също като Майкъл Надул Азиз) е разказва, че Пит е спал със съпругата му Робин Гивънс преди повече от 20 години. Тогава Майк и Робин вече не живеели заедно, но продължавали да се срещат.

Веднъж Тайсън ѝ отишъл на гости, но без предупреждение и заварил в леглото ѝ младия актьор и бъдещата холивудска звезда Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в. Боксьорът твърди, че актьорът здравата се уплашил и молил да го пусне цял и невредим.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14848 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
инспектор дюдю

2013.12.08 | 21:42

3
хахаха, егати късмета да те хване таисън със жена му, макар и бивша...

2013.11.07 | 22:30

1
БраД бе малоумници :@:@:@
svidetel

2013.11.12 | 21:59

2
Hanko Brad

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини