Валери и Николета излъгали за раздялата си

  • 24 октомври 2013 21:23

  • 7910
  • 3
Валери и Николета излъгали за раздялата си
©

Раздялата между Валери Божинов и Николета Лозанова е пълна измама, разкриха служители на затворения комплекс, в който живеят. Футболистът и плеймейтката били разделени само около месец в края на август и началото на септември, но после отново започнали да се прибират заедно.

„Валери беше само няколко седмици, но ние не се усъмнихме, че има нещо нередно, защото Николета по принцип често пътува и отсъства. Майка й обаче беше тук с детето и дори не разбрахме, че са разделени, докато не показаха по телевизия”, обясняват от персонала на „Верту резидънс” в столичния кв. „Витоша”, където звездното семейство притежава луксозен мезонет, пише "ПИК".

По думите на служителите от повече от месец Валери и Николета били заедно и нищо не подсказвало, че вече не са двойка. Божинов спял в апартамента при съпругата и дъщеричката си, често ги виждали и да се връщат в пълен състав след пазар или разходка. „Двамата се държат както преди. Винаги са усмихнати и спокойни и не изглеждат като разделени влюбени или хора пред развод”, обясняват от персонала и подозират, че екшънът всъщност е измама, с която Лозанова е искала да вдигне шум около себе си и да качи рейтинга на тв предаването си.

Очевидците са категорични, че няма нищо вярно в твърденията на плеймейтката, че живее сама и Божинов само идва да вижда детето. „Излъгали са с някаква цел за раздялата. Може би за да се предпазят от медиите и да спрат да пишат за тях, а разни психопати за им завиждат за щастието и да ги оставят на мира”, умуват служителите на комплекса, които се грижат за уюта на звездното семейство.

Последвайте канала на

7910 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Do

2013.11.01 | 09:59

3
То ясно това нямаше нужда да го пишите то само глупаците не го знаят

2013.10.30 | 11:04

2
Пука ли му на някой дали са заедно или не ?
pen4o

2013.10.30 | 11:04

1
Вината е на Христо Стоичков, защото той дотътри Валери в България. В противен случай щеше да живее в ЕВРОПА по европейски – без чалга и простотии, а можеше и да играе в Скуадра Адзура . . .

Добави коментар

Водещи новини