Ваня Червенкова към Йоана: Ако ти подадат малко ще го налапаш целия!

  • 24 октомври 2013 20:32

  • 11625
  • 3
Ваня Червенкова към Йоана: Ако ти подадат малко ще го налапаш целия!
©

Невероятен скандал избухна в къщата на ВИП Брадър. Този път обаче Ваня Червенкова не се скара с "пеещата готвачка" Мира Радева, а с вярната си дружка Йоана.

Причината беше отново Пламен. Ирина Флорин отстъпи на Пламен президентския апартамент и се пренесе в общата спалня. Там обаче беше пресрещната от вечно киселата Йоана, която реши да и покаже къде да си сложи дрехите в общия гардероб. Там обаче тя е заела чели три рафта, докато останалите имат само един. Ирина й каза веднага да си събере багажа.

Станка Златева обаче не успя да преглътне това и избухна с думите "Ирина да си ходи веднага в апартамента иначе ще се самоубия и ще изчезна безкрайно". Тук се намеси Пламен, който каза, че Ирина сама го е поканила в апартамента, който той ще използва само за купони. Е това е приказка, зарадва се Йоана. Ваня Червенкова обаче скочи веднага и се разкрещя. Я бъди по-солидарна с колектива! Като ти подаде малко, ще го налапаш целия, изсъска Червенкова. Йоана свали бавно очилата си като част от уестърн и с леден глас отговори: "Много те моля ако имаш такива забележки да ми ги казваш лично". Няма да е лично, точно това заслужаваш, отсече Ваня.

Последвайте канала на

Novini.bg
11625 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.10.30 | 22:30

3
Голямо чудо станало,че простаците си показват магариите.Не ни занимавайте с такива глупости.

2013.10.30 | 22:30

2
Абе няма ли достатъчно маймуни по Animal Planet че трябва да ги показват и по обикновенните телевизии
m.markov

2013.10.30 | 22:30

1
Ванчето я е яд, че на нея никой нищо няма да и предложи(за лапане, де) може само да си скубе вуната в ефир.По добре да ползва някъкъв газов бренер че брадата и е синя от самобръсначките.

Добави коментар

Водещи новини