Алисия и Валери се събират

  • 22 октомври 2013 07:22

  • 8844
  • 0
Алисия и Валери се събират
©

Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия отново са заедно, това разкри източник близък до певицата, пише "Днес".

Двамата са заровили томахавките около рождения ден на техния син Валери-младши. Хлапето навърши шест години на 12 септември.

Футболистът и певицата за първи път от три години имаха възможност да се видят насаме за по-дълго време. Божинов направил първата стъпка.

Той признал, че съжалява за начина, по който заряза АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия, за да се хване с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През.

Божинов загатна за стопяването на леда в предаването на своята съпруга Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През. Той се изпусна, че и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия има вина за раздялата с плеймейтката.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8844 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини