Мис България 2010 Ромина Андонова: Не съм бременна

  • 13 август 2011 17:26

  • 3991
  • 2
Мис България 2010 Ромина Андонова: Не съм бременна
©

След като преди няколко дни в медийното пространство тръгна клюката, че най-красивата българка за 2010 Ромина Андонова чака бебе от приятеля си, футболиста Дарко Тасевски, чаровната брюнетка побърза да опровергае слуховете за подобно щастливо събитие.

„Не съм бременна“ - кратко, но категорично коментира твърденията Ромина, опровергавайки слуховете в пресата, че чака наследник на приятеля си. А по повод мълвата, че ще се ще става булка, красавицата разкрива пред вестник „24 часа“, че не смята скоро да мине под венчило. На сватбена вълна я настроила и последната й фотосесия, в която позирала като младоженка. “Най-накрая се видях и в бяла рокля“, шегува се миската и допълва, че очаква пръстен от приятеля си Дарко, макар да не иска да избързва със сватбени планове.

Само преди седмица Ромина приключила и със снимките си в новите епизоди на сериала „Столичани в повече“. През новия сезон на комедийната семейна сага ще я видим в ролята на хубавата Елена – приятелката на бизнесмена Константин Цеков (Христо Гърбов). Признава, че много се е забавлявала по време на снимките, въпреки натоварения график и интензивността на работата. Как хубавелката се е справила с ролята си в новите епизоди ще видим през есента.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3991 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
valcho

2011.08.13 | 22:47

2
zashto mi prekasvat pesnite ot saitovete tragvat i spirat!!!
LADY BABA

2011.08.13 | 21:05

1
Ми и аз не съм

Добави коментар

Водещи новини