Петя Буюклиева: Омерзена съм

  • 17 октомври 2013 07:05

  • 9134
  • 4
Петя Буюклиева: Омерзена съм
©

Омерзена съм от това как са разказани нещата за участието ми в шоуто "Музикална академия". През една крива призма е представено всичко, но нямам какво повече да кажа. Така съм решила, изповяда пред "България Днес" Петя Буюклиева.

Естрадната певица напусна шоуто във вторник вечерта, а цялото й участие бе съпроводено от редица скандали, най-вече с колежката й Кичка Бодурова. Именно в пряк сблъсък между двете публиката реши в предаването да остане Кичка, а Петя да си тръгне.

Сега пътувам за концерт във Варна, имам ангажименти и съм решила да не говоря за случилото се в предаването. Искам да се отърся от всичко, лаконична е Буюклиева.

Драмата между двете ретро звезди започна още първия ден. Кичка се опита да учи Петя как да стигне до сърцата на публиката. Това ядоса Буюклиева, която й отвърна, че не се нуждае от нейните съвети. Различията помежду им се изостриха, когато стана ясно, че Петя не си е мила сама косата от 20 години, защото е с екстеншъни и защото така правят звездите.

Изпълнителката на "Баба ми е фаталната жена" опъна нервите и на останалите участници в шоуто. Зрителите станаха свидетели на честите й нервни кризи, крясъци и сълзи. Наложи се дори мъжът и Тони да я успокоява, а тя му отвърна с шамар.

Спри да плачеш в това шоу, защото всички близки навън се притесняват за теб, каза й Тони, а Петя изпадна в още по-голяма истерия.

Петя стана за смях пред публиката и с желанието си да изглежда млада и модерна. На последния концерт се появи облечена като тийнейджърка.

Самата Петя нямала представа как са монтирани и излъчени епизодите с нейните истерии. След като напуснала академията, тя изгледала предаването и се разстроила още по-дълбоко. Според певицата много от скандалите с нейно участие са изопачени в неин ущърб.

Последвайте канала на

Весела Найденова
9134 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.10.20 | 21:40

4
Ей "звездата", как може да имаш такова самочувствие? Пееш и кво? Да не би само ти да можеш. Когато се научиш да бъдеш земна, а не кифла, може би тогава че получиш уважението което заслужаваш. До тогава си оставаш за мен бабка дето знае интонациите в пеенето!

2013.10.20 | 12:27

1
Късно е да се научи на каквото и да е!
Великия

2013.10.20 | 12:27

2
И за Петя , и за Кичка имам по една мотика на село , а и за другите там индивиди ....

2013.10.20 | 14:47

3
Знаеш ли, според мен Кичка няма да избяга и ще скопа каквото е нужно, а за Петя съм на 100% сигурен че ще ти каже: ама как... аз съм звезда... дори и ушите не си чистя сама... ти къде живееш.. и тем подобни префърцунени помии!

Добави коментар

Водещи новини