Детективи дебнат Божинов от година

  • 04 октомври 2013 07:11

  • 6692
  • 0
Детективи дебнат Божинов от година
©

Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През праща детектив след детектив по следите на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, пише "България Днес".

Най-коментираната звездна двойка се раздели преди няколко седмици, но съмненията на бишвата плеймейтка датират от година. Николета се е свързала с експерти по проследяването на неверни съпрузи, които са захапали футболиста.

"Пусна детективи по Валери още миналата година, когато се изнесе от семейното жилище в квартал "Манастирски ливади", разкри един от най-близките хора на нападателя - Още тогава искаше да го хване в крачка. Валери разбра и не му стана никак приятно".

"Детективите дебнаха една седмица, но така и не успяха да открият нищо - добавя приятелят на Божинов - Николета реши да се върне, въпреки че беше изпратила един доста кратък и съдържателен sms- "Всичко свърши". За кратко се правеше на послушна, но след това започна да мачка Валери за щяло и нещяло."

Според изданието всички скандали в семейството идвали от прищавките на Николета. Тя искала да пътува до най-екзотичните дестинации, да пазарува от най-луксозните бутици и да се изявява на телевизионния екран.

Последвайте канала на

6692 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини