Бившата на Уди Алън: Франк Синатра е баща на сина ми от режисьора

  • 03 октомври 2013 10:08

  • 5398
  • 0
Бившата на Уди Алън: Франк Синатра е баща на сина ми от режисьора
©

Синът ми Ронан вероятно е заченат от Франк Синатра, каза бившата партньорка на американския актьор и режисьор Уди Алън Мия Фароу, пише Скайнюз.

25-годишният мъж е роден, когато Фароу и Алън са били партньори, допълва медията. Артистката заяви: Франк бе любовта на живота ми и никога не се разделихме. В същото време тя посочи, че нейният син никога не е бил подлаган на ДНК тест, който би могъл да определи биологичния му баща. В същото време Нанси Синтара пред сп. Венити феър каза: Ронан е част от нашето семейство и ние сме благословени, че го имаме. Алън отговори пред АП, че цялата тази история е измислена и не смятам да коментирам тези твърдения.

Фароу е била омъжена за Синатра от 1966 и 1968 г. Но отношенията между тях са продължили до началото на 80-те, когато Фароу се запознава с режисьора. Ронан е бил на пет, когато неговите юридически родители се развеждат през 1991 г. след публикуването на връзката между баща му и осиновената от Фароу тогава 19-годишна корейка Сун И Превин. Двамата се ожениха през 1997 г. и мита пет осиновени дъщери.

Синатра почина през 1998 г. на 82, припомня Скайнюз.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
5398 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини