Бащата на Галя Литова мастурбирал пред нея?

  • 11 август 2011 12:37

  • 22270
  • 0
Бащата на Галя Литова мастурбирал пред нея?
© интернет

Миналата седмица 60-годишният Камен разбуни духовете, след като стана ясно, че е имал интимна връзка с непълнолетно момиче, на което е изпращал перверзни есемеси.

Това обаче съвсем не е първият секс скандал в семейство Литови. Преди три години една от първите участнички във „ВИП Брадър“ цъфна на хард порно клипче с двама мъже, направено с мобилен телефон, което стана най-тегленото в интернет.

В модните среди се шушука, че Галя правела отчаяни опити да напомни за себе си. Едно от последните й хрумвания било да си направи сесия, позирайки полугола пред фотоснимачката, а после да качи пикантните снимки на личната си страница във Фейсбук.

Според запознати с интимния живот на манекенката тя била ексхибиционистка и нямала нищо против да показва голото си тяло дори и безплатно.Слуховете, че дамата май обича групов секс, също звучат все по-достоверно.

Според признания на Дичо той редовно опъвал Галя в компанията на свои приятели. Манекенката стигала и по-далеч. Дрогирана до безпаметност, тя включвала и жени в оргиите. Бившият певец от Д-2 имал подозрения, че Галя е била обект на сексуални посегателства от татко си. Веднъж Литова му споделила, че като малка родителят й мастурбирал пред нея, пише "Всеки ден".

Последвайте канала на

22270 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини