Мис България с ново гадже журналист

  • 10 август 2011 12:33

  • 3863
  • 0
Мис България с ново гадже журналист
© интернет

Младата дама успя да създаде впечатление за себе си, че определено е скромна, непретенциозна – с една дума – нематериално момиче.

Сега, с избора на гадже потвърждава на дело анонсираното. Сърцето на красавицата е в плен на спортен журналист, с когото се запознала по повод интервюто във връзка с успеха й в конкурса „Мис България 2011”. Явно Ваня Пенева наистина не се интересува от скъпи коли и мъже с дебели пачки, щом смята, че е открила истинската любов в лицето на журналист, който не се вписва в представата за желан мъж за днешните златотърсачки.

Предвид свенливостта на момичето, самоличността на щастливеца още не е известна. Ваня го държи в тайна и отказва да се коментира личният й живот. Личният й пиар Владислав Дамянов все пак процежда малко истина по въпроса, като казва: „Да, тя е щастлива”.

Малко преди конкурса за красота Ваня Пенева се е разделила с предишния си приятел, с когото е имала четиригодишна връзка. Макар миската да твърди, че не си пада по футболисти, съдбата пак я свърза със спорта. За Ваня Пенева се знае също, че е заклета цесекарка, при това потомствена.

Последвайте канала на

3863 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини