Маша и Гришо сгодени?

  • 07 септември 2013 07:09

  • 8961
  • 4
Маша и Гришо сгодени?
©

Сватбата на мечтите е на път да се случи. Световните медии вече подозират, че нашият Григор ДимитровГригор ДимитровГригор Димитров Димитров е български тенисист. Роден е в град Хасково. Започва да тренира тенис и руската знаменитост Мария Шарапова са сгодени.

"Дейли мейл" показа загадъчния пръстен на лявата ръка на тенисистката и разбуни духовете. Маша е сложила украшението на безименния си пръст. Там се носи след годеж, коментират западните таблоиди. Папарашкият кадър е направен в Ню Йорк, където звездата се наслаждава на Седмицата на модата в компанията на Джесика Алба и сестрата на Бионсе Соланж Ноулс. Шарапова обирала овациите в елегантна рокля в синьо и зелено, но бижуто на ръката й впечатлило най-вече журналистите. На въпросите им дали скоро ще мине под венчило, Мария загадъчно запазила мълчание. Телефоните на роднините на Гришо пък даваха постоянно заето. Гаджето на хасковлията присъства заедно с много други знаменитости на фешън шоуто на дизайнера Филип Лим.

За първи път слухове за връзката на Димитров с руския сексимвол тръгнаха през януари тази година. Журналистът ESPN Дарън Ровел съобщи в Туитър, че Маша отново е влюбена. Гришо се бранеше от въпроси свързани с личния му живот. Докато през май след победата си над Новак Джокович на турнира в Мадрид 21-годишният българин и 26-годишната тенисзвезда бяха засечени на романтична вечерна разходка по улиците на испанската столица. Двамата се държаха за ръце и се целуваха страстно, без да се крият. Нека припомним, че голямата тайна отново разкри "Дейли мейл". Оттогава това е най-обсъжданата тенис двойка в света.

Любопитен е фактът, че преди да стане гадже с Гришо, Шарапова бе пред сватба със Саша Вуячич. Тогава фоторепортерите отново я засякоха с годежен пръстен и не след дълго двамата обявиха, че наистина ще сключват брак. Бижуто струваше 250 000 долара, но годежът със словенския баскетболист бе отменен и се стигна до раздяла.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8961 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.09.14 | 00:50

4
Тоя поне се уреди! Поне него няма да го мисля! Вземи си рускиня и си гледай кефа!
Тодор

2013.09.14 | 00:49

3
"Тоя" е най-добрият български тенесист и си е заслужил всичко. Плюс това предсавя България по света. А такива селски изказвания като твоето, може само нашенец да ги направи.
unknown

2013.09.12 | 20:06

2
Незнам, ама откакто е с Шарапова нещо не му върви особено в тениса, та и на нея също... Да земат се стегнат малко
хасково

2013.09.12 | 12:32

1
"тоя"израстна в залата и си скъсваше....а ....да тренира а и в крайна сметка успя!!!!злобата българска която мисля че може да измести "бациликус булгарикус" като национална черта все се излива от комплексираните .мързеливи и завистливи :( писал съм го и друг път докато не престанем със злобата..със неуважението един към..друг ,с неуважението към институциите си..просто сме обречени на гибел...тъжно и жалко... пропуснах драскача на "тоя" е пълен тъпанар !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини