Ванко 1 си спретна свалка с травестит

  • 08 август 2011 16:05

  • 4940
  • 0
Ванко 1 си спретна свалка с травестит
©

След като записа дует с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и заяви, че подготвя още един, но вече с участието и на близкия си приятел АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., Ванко 1 реши да заформи нова клюка около себе си.

Той си спретнал свалка с известния травестит Наташа Рич, който често представя свои изпълнения в столичните клубове, пише snews.bg.

Според запознати не друг, а именно АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. запознал изпълнителя с популярния транссексуален танцьор. Така Ванко 1 се сдобил с още едно другарче, което дори представял пред всички като „моя приятелка от Русия“.

Това съвсем не е първият случай, в който певецът прибягва до скандални изяви, за да привлече вниманието върху себе си. Дуетът му с Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През съвсем не беше възможност да се покаже певческия талант на плеймейтката, а поредния му опит за самореклама.

Последвайте канала на

4940 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини