Алекс Раева: Слави още ме мрази

  • 31 юли 2013 17:51

  • 15452
  • 3
Алекс Раева: Слави още ме мрази
© Булфото

Певицата Александра Раева и Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в години наред не желаят да разкрият причината за раздялата си. Най-близките хора на изпълнителката накрая проговарят, пише "Уикенд".

Според тях Алекс е направила аборт от Слави, а решението й да махне детето докарва почти до лудост шоумена. Хирургическата интервенция минава успешно и Алекс запазва шансовете си да има друго дете. Завинаги остава разрушена емоционалната й връзка с гологлавия й шеф, отбелязва изданието.

"От общи познати чух, че е говорил за мен с неподправена омраза", споделя Алекс Раева. "Някои ще ме нарекат "глупачка", че вървях към него с маслинена клонка в ръка. Не съжалявам и не се чувствам унизена, че отново съм потърсила път към него. Просто минавам в отбора на бившите приятели на Слави, които никога няма да седнат отново на една маса с него", признава певицата.

Още за Алекс Раева четете ТУК

Последвайте канала на

Константин Тодоров
15452 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
LOGIC

2017.03.13 | 22:00

1
браво на момичето!!!!!!!!!!!!!!
Пълни глупости!

2017.03.13 | 22:00

3
Какво "браво на момичето"! Да не би да си е вдигала педалите пред слави, защото е много готин? Сигурно й е спрял финансите и сега некви жълтини скромни!
Nelsona

2017.03.13 | 22:00

2
Страхотна..... Това могат само СИЛНИТЕ ЖЕНИ! Пожелавам и искрено, да срещне СИЛНИЯТ МЪЖ, когото засужава!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини