Бирмата налетял на Ники Михайлов заради Преслава

Георги Станоев - Малката Бирма налетял на бой на Николай Михайлов. Милионерският син се засякъл с вратаря и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия в заведение в Слънчев бряг.

Бирмата ударил няколко питиета и повел гардовете си към сепарето на Михайлов. Там обаче бил посрещнат от охраната на Малката Перука. Перничанинът опитал със сила да пробие кордона, но гардовете му го спрели, за да не се получи сериозно меле.

Причината за гнева на Бирмата били мръснишки СМС-и, с които Михайлов залял Преслава. Чалгаджийката не издържала и показала телефона на Бирмата. Самата Преслава се засякла с АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия в салон за красота и се разкрещяла "Ти да не си сляпа? Вържи си мъжлето, че стана за смях", крещяла певицата.

Коментари

 1. 2014.03.03 | 19:27
  Егати циганията.Малката бирма-коя е тая.
  1. 2013.07.28 | 08:47
   малката Бирма трябва да е мъж иначе се оказва ,че Прес Лава си ляга с жена. Николайчо беше се закрепил по едно време да става футболист ,но ..............не се гаси туй що не гасне. Простотията и чалгията му надделяват
 2. 2014.03.03 | 19:26
  Защо въобще ни занимавате с боклуци?
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Клюки

още

Анкета

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Харесва ли ви новата песен на Гери-Никол

Избрано от Интернет