Анджелина Джоли и Брад Пит ще се женят на кораб

  • 18 юли 2013 11:34

  • 4397
  • 0
Анджелина Джоли и Брад Пит ще се женят на кораб
©

Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Брад ПитБрад ПитУилям Брадли Пит, Брад Пит (Brad Pitt) e роден  в Шоуни и e американски актьор и продуцент в проучват възможностите да сключат брак на кораб "Хебридска принцеса", който е наеман и от кралицата, предаде БТА.

Двамата актьори щяха да се женят във френското си имение Шато Миравал. Те обаче са променили плановете си заради сина си Мадокс и сега предпочитат сватбата да е на круизния кораб "Хебридска принцеса", който обикаля шотландските острови.

"Мадокс предложи сватбата да е на кораба. Той го видя на снимки от имението Карнел в Еършър, където бяха на почивка - каза близък до семейството. - Затова сега проверяват как могат да го наемат. Те търсят точно това. Корабът побира 50 души. Ще е много романтично, а достъпът ще е строго ограничен."

Сватбарите могат също да слязат на някой тих залив и да направят там церемонията.

Луксозният кораб е използван два пъти от кралицата - през 2006 г., за да отпразнува 80-ата си годишнина, и през 2010 г. за семейна почивка.

Корабната церемония би увеличила разходите за сватбата с около 300 000 британски лири.

Последвайте канала на

4397 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини