Анелия с апартамент от Жоро Илиев

  • 12 юли 2013 10:19

  • 10555
  • 0
Анелия с апартамент от Жоро Илиев
© Булфото

С неочакван недвижим подарък се е сдобила наскоро Анелия. Фолк певицата получила апартамент от...покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев, пише в. "Уикенд". Жилището се намира в кооперация в столичния кв. "Лозенец".

Разбира се, един от най-знаковите мафиотски босове у нас нито е жив, нито е възкръснал от гроба. Апартаментът Анелия и бившият й съпруг Коко Динев получили на 1 юни 2003 г. в деня, в който Главния и Мая Илиева кумували на сватбата им.

Наскоро Динев призна, че е ускорил сватбата с Анелия по заръка на кума си, който две години преди да бъде разстрелян в "Буда бар" на Слънчев бряг всяка сутрин се събуждал с мисълта, че денят може да му е последен. Наследникът на Васил Илиев във висаджийската империя пришпорил Коко с думите: "Хайде, събирайте се с Ани, че ако не се ожениш сега, може и да не мога да ти стана кум".

След брака с фолкзвездата, чиято кариера по онова време точно набираше скорост, правото да се разпорежда с апартамента получил младоженецът. Съвсем наскоро Коко, който отдавна се е устроил с няколко недвижими имота в Сандански, преценил, че жилището в "Лозенец" не му е нужно. Натоварил адвоката си да уреди всички документи по прехвърлянето му на бившата си и засега единствена съпруга. Така певицата най-накрая влязла във владение на сватбения си подарък от Жоро Илиев, който самата тя обитава вече десета година заедно с Ивон, дъщеря й от Коко, и майка й, която играе ролята на детегледачка и домашна помощница.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10555 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини