Теодора не иска Валери Божинов

  • 18 юни 2013 14:07

  • 8294
  • 0
Теодора не иска Валери Божинов
© Булфото

Теодора е категорична, че Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб, с когото столични клюкари я свързаха в романтични отношения, е хубав мъж. Въпреки че й изглеждал добре, той не предизвиквал никакъв по-специален интерес у нея, заяви певицата пред "Блясък".

"Не разбирам как забъркаха точно нашите имена в авантюра. Не го познавам лично и не си падам по такъв тип мъже", обясни тя.

"Да, привлекателен е, но само това. Честно казано, дори ми стана неприятно, когато разбрах, че ни свързват като двойка", допълни още фолк изпълнителката.

Според друг слух Теодора пък имала ново гадже от компанията на приятеля на Преслава - Бирмата, но се притеснявала да говори за връзката си.

"Сама съм! В днешно време всичко се разбира толкова бързо за популярните личности, че и да искам, няма да мога да скрия, когато се появи някой мъж в живота ми", повтаря певицата, запитана за новата си авантюра, пише още изданието.

Тя имаше дълга връзка с продуцента си Ненчо Касъмов. Двамата дори бяха сгодени и се очакваше скоро да сключат брак. Точно когато никой не очакваше обаче, те сложиха край на отношенията си и всеки пое по своя път. В момента Теодора продължава да работи в същата музикална компания, макар да е признавала, че е мислила, че след края на отношенията й с шефа на фирмата с кариерата й ще бъде свършено.

Последвайте канала на

8294 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини