Годжи станал комарджия

  • 13 юни 2013 09:58

  • 6325
  • 1
Годжи станал комарджия
© Булфото

"Край на залозите! 32, червено" - напоследък Годжи нонстоп чувал тази фраза от устата на сексапилно женско крупие в казиното. Дясната ръка на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в се е потопил в мътните води на хазарта, твърди в. "България днес".

Няма изгледи скоро да се отърве от опасния порок, коментирали загрижени хора от обкръжението му. Посещенията на Годжи в игрални зали не били от вчера. Още преди десетина години, когато "Ку-ку бенд" бяха на върха на славата си, тоест когато музикантът се опаричил, започнал да залага. Искрено се забавлявал на късмета си, слагал стотици левове на конни състезания, футболни мачове, започнал и да разучава рулетката. Страшно се зарибил по тузарския покер в комплект с пури и уиски. Прекарвал безсънни нощи пред компютъра, разучавайки начини за самоконтрол, блъф и следене на картите.

Хобито му се превърнало в опасна мания след раздялата с балерината Станислава. Басистът с разбито сърце не ставал от игралната маса в продължение на часове и правел безумни залози. Станал рисков играч - любимите жертви на казината.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6325 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
asd as

2013.12.23 | 22:50

1
И кво ?! Всеки си има пороци има пари залага ... Има добри доходи, да си ги пръска както знае. Не мога да разбера защо се търси сензация в това, че някой играе комар ...

Добави коментар

Водещи новини