Запорираха заплатата на Иво Андреев

  • 04 юни 2013 08:40

  • 6869
  • 0
Запорираха заплатата на Иво Андреев
©

Спортната журналистка Вили Асенова осъди Иво Андреев да плаща издръжка на сина им, но синоптикът не е дал до този момент нито стотинка. Така, макар и спечелила битката, тя е принудена да продължи войната, пише сп. "LOVE".

Делото започна в края на януари тази година и приключи за няколко месеца. Съдебната разправия бе, за да се реши каква издръжка да плаща бащата за детето, което в момента живее със своята майка, както и за това колко пъти таткото да се вижда със сина си.

Съдът е отредил Иво Андреев да плаща исканата от Вили Асенова сума, чийто размер обаче не се споменава. Така или иначе, пари до този момент не са дадени. Синоптикът не е дал и стотинка от сумата, на която е осъден, включително и за минал период. Затова се налага принудителното й събиране чрез запор на заплатата му.

Очевидно е, че войната на бившата двойка няма да е лека, пише още изданието. Двамата, макар и да не бяха сключили брак, живееха на семейни начала, ала идилията им не продължи дълго. След раздялата Иво продължи да се вижда със сина си. Но дали това ще остане така, ако той не започне да плаща пари за издръжката - ще видим.

Последвайте канала на

6869 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини