Евгени Минчев ще води Чичолина на чалга

  • 30 май 2013 06:47

  • 4607
  • 5
Евгени Минчев ще води Чичолина на чалга
©

Шестима охранители ще се грижат за сигурността на Илона Сталер-Чичолина по време на престоя й в България. Бившата порнозвезда и настоящ италиански политик ще пристигне ден преди купона за рождения ден на Евгени МинчевЕвгени Минчев Първият светски хроникьор у нас Евгени Минчев е роден в деня на падналите - 2 юни 1963 г. в. На 5 юни тя ще бъде негов специален гост по случай 50-годишнината му.

Лорд Минчев ъф Итън разкри пред „Монитор”, че ВИП приятелката му ще отседне в апартамент в съседство с неговия в столичната резиденция „Анастасия”. Освен персонала, който ще обгрижва капризите на Чичолина, пред вратата є ще бдят и шестима гардове. Охранителите ще се редуват на смени на етажа є в кооперацията. Отделно те ще следват блондинката при обиколките є из София. Илона Сталер е заявила, че иска да разгледа местни забележителности.

Въпреки че през ноември ще навърши 62, унгарката с италиански паспорт се очаква да покаже завидни умения на дансинга. Празненството на Минчев, което ще бъде най-напред под формата на Венециански бал, ще продължи в късните часове в Студентски град. Сред младежите там Чичолина ще се запознае отблизо с попфолк ритмите на афтър парти в „Мега денс клуб”.

Същевременно пиарът и продуцент Минчев, който тази година ще връчи за първи път учредените от него награди „Национална гордост”, отреди посмъртно отличието и на Людмила Живкова. Дъщеря й Евгения ще присъства лично, за да получи престижния приз.

Последвайте канала на

Novini.bg
4607 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2013.07.10 | 19:00

5
И как да бъдеш после толерантен! Няма как да стане!

2013.06.02 | 18:45

4
Курд Мунчев Еб Гъзън щял да води принцеса Курволина на чалга. Така......Предлагам този ден да се обяви за официален празник,всенародни празненства по села и паланки,народни борби,народна топка,хора и ръченици.....Бъркане в уши нос гърло и по други части на тялото,на които Еб Гъзън и Курволина ще бъдат строго но компетентно жури.Ще има и голяма награда,съобразена с размера на всеки от победителите.........Ако не беше тъжно....щеше да е доста смешно.
NBB

2013.06.02 | 18:44

3
Този го помня.Беше шофъорче на трамвай в София.
bat pan4o

2013.06.02 | 12:52

2
ЕХ ГА БЯХ МЛАД В ДЪЛБОКИЯ КОМУНИЗЪМ И ГА ВИДЕО ПОРНОТО ВЪРВЕШЕ СЪМ СИ ПРАВИЛ SAM SHEPARD НА ТАЯ МАДЖАРСКА КУРВА-СЕГА СИГУРНО Е МНОГО ДЪРТА-ЧЕ И ДЕПУТАТКА БЕ В ИТАЛИЯ
123

2013.06.01 | 11:57

1
ку.ви и п.д.ли !

Добави коментар

Водещи новини