Кейт Мидълтън ще ражда под хипноза

  • 29 май 2013 20:29

  • 3782
  • 3
Кейт Мидълтън ще ражда под хипноза
©

Херцогинята на Кембридж Катрин, която очаква първото си дете през юли, обмисля идеята за раждане под хипноза.

Говори се, че 31-годишната съпруга на принц Уилям проявява интерес към "хипнораждането" - метод, използван от холивудски звезди като Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския и Джесика Алба, и прави проучване по въпроса, разказва БТА.

"Кейт е развълнувана от идеята за хипнораждане. Тя обмисля различни възможности, но тази й се струва особено интригуваща", разкрива за сп. "Now" източник от обкръжението на херцогинята на Кембридж.

При този начин на раждане се използват хипнотерапевтични техники, за да се облекчи болката. Идеята е на различните етапи от родилния процес жената да упражнява определени техники за дишане и визуализация, които помагат на тялото да се отпусне. По този начин болезнените усещания отслабват и намалява необходимостта от епидурална анестезия.

Смята се, че херцогинята на Кембридж Катрин е обсъдила този вариант със съпруга си принц Уилям. Наскоро стана ясно, че бъдещият татко смята да присъства на раждането. Не е ясно на какъв тип хипнотерапия смята да се подложи Катрин, ако избере този метод.

Ако й е необходим съвет, тя винаги може да го потърси от актрисата Джесика Алба, която роди по този начин втората си дъщеря Хейвън.

Според слуховете, друга холивудска звезда - Анджелина ДжолиАнджелина Джоли Анджелина Джоли Войт е американска актриса и бивш модел. Анджелина е дъщеря на американския, е била поставена в състояние на транс, когато е раждала близнаците си през 2008 г.

Последвайте канала на

3782 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
69

2013.06.04 | 03:50

3
И за какво ни занимавате постоянно с тази скумрия? Явно някой ви плаща, иначе не може да не осъзнавате, че ставате банални.

2013.06.04 | 03:50

2
И с кур в гъзъ.

2013.06.04 | 03:50

1
boli me kura

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини