Ники Михайлов окончателно разкара Алисия

  • 23 май 2013 11:54

  • 15945
  • 8
Ники Михайлов окончателно разкара Алисия
©

Николай Михайлов и АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия окончателно се разделиха и то по особено грозен начин, според най-новия слух.

Вратарят на Твенте изпратил всичкия багаж на фолкпевицата по куриер, а тя самата от няколко дни не желаела да разговаря с никого.

Причините за раздялата били ясни - безконечната ревност от страна на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и постоянните поводи, които пък й дава Ники, пише Hotarena. Информацията идва от два независими източника, които потвърждават раздялата на сина на Борислав Михайлов с фолкпевицата.

Всичкият багаж на АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия й бил изпратен в апартамента й в София, купен преди време от Валери Божинов, който тя дари със син. Ники Михайлов й върнал до един подаръците, с които я засипвал през последните 3 години.

От няколко дни АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия не се е вясвала нито в офиса на "Ара", нито отговаря на телефоните обаждания на шефове и приятели. Дори карала на успокоителни.

"Искаме да й помогнем, да я успокоим, но явно не иска да вижда никого", чупят пръсти нейни колежки.

Повече за АлисияАлисия Истинското име фолк певицата Алисия е Ася Пламенова Дойчева, родена в Ихтиман. Очите на Алисия и Ники Михайлов може да прочетете тук.

Последвайте канала на

Десислава Станева
15945 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Милена

2013.05.28 | 11:57

5
Голям праз,ще си намери по-хубав.
Ася от вакарел ли?

2013.05.31 | 11:49

8
Тая ли бе! Ти да не би да си за очила? Добре, че има идиоти като малката перука и валката та я направиха човек! Ама тя не ще да е такава!
Aida_v

2013.05.31 | 11:48

7
Само не разбрах как така и е "върнал подаръците,с които я засипвал".
С.

2013.05.27 | 23:46

3
Те са искали да напишат - Ники Михайлов си върнал до един подаръците, с които я засипвал през последните 3 години. :-))))))))) Пък може и тя да го е засипвала и той да ги пратил по Еконт до поискване ;-) Ама не им ли е малко големичка разликата бре? 6 години в негова полза и то за мъж. Верно, не е болка за умиране, но трябва да си търси празноглава силиконова кукла на или около неговите години.
MALEEEE!!

2013.05.26 | 12:40

1
Фолк певицата Алисия получила кошници със 777 червени рози от новия си приятел. Приятната изненада дошла изневиделица, без дори красивата блондинка да е имала празник. Това призна бившата на нападателя на Парма Валери Божинов . Алисия разказа, че мъжът до нея й се обадил през деня и докато разговаряли за едно-друго, я попитал кое е любимото й число. Тя отговорила -7, но каква била изненадата й, когато по-късно на вратата на дома й се позвънило и тя видяла специалната пратка с уханни цветя. Кой е мъжът до нея, блондинката за момента не издава. Обществена тайна обаче е, че това е вратарят на холандския клуб Твенте и българския национален отбор Николай Михайлов .

2013.05.31 | 11:48

6
so what - ще си прережа вените. Oт днес вече не мога да живея с тая новина хахахахаха :D
по възрастна

2013.05.28 | 11:56

4
Не и берете грижа.Тя ще се оправи.Наясно е била с връзката си,която според мен не беше от любов,а от едно наранено сърце,което проболедува мъката си.Успех,Ася!!!
max

2013.05.26 | 20:06

2
Точно снощи и точно тя беше в моето легло.Всичко е политика и пари.

Добави коментар

Водещи новини