Българка стана новата муза на Лагерфелд

  • 14 май 2013 08:39

  • 4041
  • 0
Българка стана новата муза на Лагерфелд
©

Креми Оташлийска е новата муза на модния гуру Карл Лагерфелд. 17-годишната българка уверено покорява световния моден подиум.

Чаровната брюнетка бе неизменна част от световните Седмици на модата, по време на които дефилира за цели 52 бранда. Прочутият дизайнер Лагерфелд също не е останал безразличен към младата красавица. Нещо повече – дори лично я е снимал за Chanel Dossier.

Оташлийска беше забелязана от световните модни спецове още миналата гадина. Влиятелният New York Post й посвети статия, в която пише: „Макар все още да усъвършенства английския си, българката цитира Оскар Уайлд, сякаш това е второто й Аз. Любимата є мисъл е от “Портретът на Дориан Грей”: “В днешно време хората знаят цената на всичко, но не знаят стойността на нищо”.

В интервюто за друго водещо американско издание - New York Magаzine, Оташлийска разказва за стреса от моделството: „Много хора си мислят, че просто стоиш пред камерата и изглеждаш красива. Но не е така. Трябва да ставаш рано, да ходиш на кастинги, да се срещаш с много хора. Винаги трябва да изглеждаш перфектно, без значение спал ли си, или не си. Понякога работиш повече от 12 часа. Пристигаш някъде на някое летище и отиваш директно на работа”.

Последвайте канала на

Novini.bg
4041 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини