Дарина брани Силвио Берлускони от съда

  • 10 май 2013 09:27

  • 3588
  • 3
Дарина брани Силвио Берлускони от съда
©

Дарина Павлова създаде специална група във Facebook в подкрепа на бившия си любовник Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, съобщава в. "България днес".

Страницата на бившата жена на Илия Павлов се казва "Форца Силвио" и за два дни е спечелила 1071 подкрепящи членове. Павлова направи групата, след като онзи ден италианският съд потвърди присъдата на Берлускони за данъчна измама. Бившият премиер го очаква и друг съдебен процес-за склоняване към проституция на малолетни. Изслушването по този процес ще бъде на 13 май. " Това са пълни глупости. Силвио не е склонявал никого за секс. Не бива силата на предразсъдъците да надделява над силата на фактите", споделя Дарина Павлова.

Тя е взела присърце проблемите на екслюбовника си и в телефонен разговор му предложила почивка лятото на българското черноморие, пишат медиите на Апенините. "В момента Силвио има нужда от почивка и аз мога да мога да му я осигуря. Все пак сме съдружници в телевизионния бизнес и добре мога да разбера стреса, на който е3 подложен", защитава бившия италиански премиер от нападките срещу него красивата българка.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3588 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
forza silvio

2013.05.16 | 00:37

3
Cara Daria Още в стари римски времена пачаврите са били час от живота в ROMA , историята се повтариа , ако незнаеш.Смешното е когато една балканска такава тръгне да си плаща за рклама и си фантазира за връзка с MUMIA DI PLASTICA.
112

2013.05.13 | 09:50

1
Ако са на власт БСП,отново ще чуваме всеки ден за мутреси като Дарина,Цеци Красимирова,Жени и безброй още любовници .До един мъжете им са хора на социалистите.Сега ще изпълзят от дупките ,където ги натика Бойко.
...

2013.05.14 | 07:48

2
Boko, ne si pravi reklama.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини