Златка Райкова си резна носа

  • 22 април 2013 07:27

  • 10656
  • 2
Златка Райкова си резна носа
©

Сексбомбата Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че зарадва феновете си с нова гореща визия. Смуглата красавица публикува фотос в социалната мрежа, който предизвика лавина от коментари.

От снимката се вижда, че „Мис Плеймейт 2007” е легнала за втори път под ножа, за да коригира носа си. Освен това красавицата е с нови скули и всички бръчки по лицето й са заличени. В началото на годината се заговори, че русото изкушение си е наблъскало и силикон в задните части.

Според мълвата Златка е посетила известен пластичен хирург в столицата, с цел да си направи секси задник. Операцията по поставяне на силикон на това деликатно място се е състояла в началото на февруари. Желанието на плеймейтката е било да се сдобие с дупе като на истинска бразилка, тъй като не била доволна от природните си дадености. На новите й придобивки обаче ще се радва само официалното й гадже.

За жалост на феновете си преди време Райкова сподели, че възнамерява да се откаже от кариерата си на модел и сексбомба, тъй като вече се е изморила от непрестанните фотосесии, снимки в реклами и всички участия, свързани с поддържането на звездния имидж. Причината за отсъствието й от светския живот най-вероятно обаче е гаджето й Камен Балбузанов – Куката. Откакто се хвана с него Златка спря да ходи по купони и играе ролята на примерна половинка. Преди дни обаче красавицата наруши мълчанието си и изригна срещу клюка, обвързваща я с друг мъж. “Не съм предмет за продаване. Обвързана съм! Мисля, че цяла България знае много добре с кой човек съм. Влюбена съм, обичам го. Държа името ми да не се замесва с това на други мъже”, категорична бе красавицата.

Последвайте канала на

Novini.bg
10656 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.12 | 11:23

2
ЧУМА!
xaxax

2013.06.12 | 11:23

1
Mindi!

Добави коментар

Водещи новини