Мариан Бачев напуска Слави?

  • 14 април 2013 14:10

  • 16187
  • 14
Мариан Бачев напуска Слави?
©

Актьорът Мариян Бачев обмисля стратегия за напускане на "Шоуто на Слави", пише HotArena.

Пред свои познати той споделя, че се чувства изчерпан от еднотипните роли, които му се предоставят и желае да спре да се прави на шут. Перуката и маникюрът, роклите и чорапогащниците са му станали като втора кожа поради ролите на проститутки и фолк певици, в които се вживява. Това засилва интригите около сексуалната му ориентация, които тровят живота на съпругата му Милена.

Малката му дъщеричка Александрина също не е пощадена – в детската градина непрекъснато й се подиграват, че татко й е винаги с грим и с женски дрехи, а гласът му е изтънен като на мадама. Комикът сериозно е притеснен – „Алекс не разбира превъплъщенията ми и ме гледа доста учудено, а Милена е притеснена, че сме щели да объркаме детето.”

Бачев се ужасява, че някой ден, като погледне назад, ще види само безсмислени скечове и хуморески, но не и качествена роля. Говори се също така, че Бачев не е сред любимците на Слави – не само заради по-ниското възнаграждение, а и защото е принуден да се превъплъщава във възможно най-противни персонажи.

По тази причина Мариан се замисля да напусне екипа на Дългия. Набляга повече на театралните си роли–дори тази пролет на първата церемония „Златен Кукерикон” в Сатирата бе номиниран в категорията най-добър актьор с превъплъщението си в наемния убиец от постановката „Досадникът”.

Комикът вижда перспектива за себе си и извън телевизионното шоу и все по-упорито търси своето място на театралната сцена.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
16187 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
X

2015.05.04 | 00:26

14
Все още ли има хора, които да гледат Шоуто на Слави?

2015.05.04 | 00:25

9
то не го гледаме но те си купуват рейтинга и това не е тайна

2015.05.04 | 00:26

13
то и Краси Радков штеше да напуска но си е още там
Krasi

2015.05.04 | 00:26

12
Вече ми е досадно да гледам мъже в женски роли и при КОМИЦИТЕ,когато си преправят гласа почти нищо не се разбира от репликите .

2015.05.04 | 00:26

11
Слави Трифонов и «шоу»,са платените марионетки на юдео-ционистите,виновни за вкарването и пропагандирането на юдейската чалга в България. С престъпната си анти-Българска програма те са един от главните виновници,спомогнали за деградацията в Българската култура и унищожението на Бългаското самосъзнание като народ.Много в България не знаят за геноцида на юдео-ционистите спрямо народа ни и използваните от тях платени политици и народни предатели като Слави Трифонов. Лошото в сегашно време е че масата не вижда и не отценя сериозно и правилно фактите, които са пагубни за бъдещето на Българският Народ и Държава.
съгласен

2013.04.22 | 11:59

3
"ШШШ, ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ СПОМЕНАВА ИМЕТО ИМ!" "По тази причина, расистите са глупави, смешни и инфантилни, но със заплахата трябва да се съобразяваме, особено с един от тях - Ротшилд (след като вече са правени безуспешни опити), няма да ни попречи да напишем това, което трябва да бъде разказано, така както глобалната мрежа за наблюдение трябва да бъде сменена с нова."
Аз

2015.05.04 | 00:26

10
На Слави трябва да му се даде медал, за особен принос в разпространението и пропагандирането на простотията в България. Да не говорим че всичките му формати са крадени .Това което сега разиграват в Младост 5 ,съм го гледала преди две години по руската ,както и да разсмееш комика (а той си го кръсти да разсмееш слави).Изобщо кой го гледа това тъпо предаване!!???!!!
вили

2015.05.04 | 00:25

8
Не съм гледала месеци наред,този простак хитър.Нали бяха го изгонили?Пак ли ръси простотии?Как може да има хора да го гледат.Какво гледат? Какво предаване може да направи той?Оправя се с милиончетата откраднати от подчинените му.Мушеник!

2015.05.04 | 00:25

7
Бойкот на цялата БТВ. Всеки , който се е докоснал до този "творец" Слави е затъпял.

2015.05.04 | 00:25

6
Бачев, таланта ти е безспорен. Махай се от там. В България вече се снимат много филми (не че са добри) и ще си намериш мястото. Този енергиен вампир само се подиграваше с теб
честен

2015.05.04 | 00:24

5
и на мене чалготеката на Слави не ми допада нито еднотипните му шегички, но трябва да му се признае, че умее да намира таланти. Малоумниците, коиот плюят нека се усетят колко от съвременните актьори, бяха открите именно от Слави: Любо Нейков, Мариан Бачев, Руслан Мъйнов, Краси Радков. За Любо не бях и чувал, а Краси водеше некво малоумно предаване по Нова където некви капути се караха помежду си инсценирано за по еидн цветен телевизор. Слави ги направи това, което са, не бачкам за Славиту, не мога го понасям простия чалгар, но такива са фактите.
ДО .слави трифонов

2013.04.22 | 11:59

4
ДА ВЗЕМЕ И ДА НАПРАВИ,ПЛАТИ,ПОСТАВИ В ПОДНИЯ ГРАД НА ТОДАР КОЛЕВ/покойния/ ПАМЕТНИК И ДА НАПИШЕ.....ТОИ СИ ЗНАЕ КВО.

Добави коментар

Водещи новини