Кейт Мидълтън била анорексичка

  • 23 юли 2011 08:06

  • 6113
  • 0
Кейт Мидълтън била анорексичка
©

Според булевардни издания нейното ниско тегло е станало повод за огромно безпокойство в кралското семейство, което очаква от Кейт наследник на престола.

Списание Today например се опасява, че външният вид на съпругата на принц Уилям може да окаже въздействие върху милиони жени и девойки по света, за които тя е пример за подражание, пише "Монитор".

Това предвещава опасен момент, тъй като Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от реално се явявала като жива реклама на анорексията.

Изданието отбелязва, че в сайтовете за отслабване Кейт е сред най-споменаваните имена заедно със сестра си Пипа. Към тях се отправят коментари на одобрение и възхищение.

В същото време болните от булимия и анорексия по света са милиони. В много от случаите се стига и до смърт заради отслабването на организма.

Президентът на Американската национална асоциация за проблеми в хранителното поведение Лин Грефе заяви, че е убедена, че сестрите Мидълтън дават много опасен пример.

Директорът за Центъра по изучаване на анорексия и булимия Джил Полак пък заявява, че поведението на херцогинята на Кеймбридж е "бомба със закъснител".

Междувременно англичанин направи възстановка на сцената на балкона на Бъкингамския дворец след бракосъчетанието на принц Уилям и Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от с помощта на градински плашила, съобщи Би Би Си. Финдли Фермер ще представи композицията на Фестивала на чучелата в графство Кеймбриджшир.

Композицията се състои от няколко чучела. Сред тях има не само на принц Уилям и Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от, но и на английската кралица Елизабет Втора и нейния съпруг Филип, на представители на фамилията Мидълтън.

Балконът на Бъкингамския дворец е заменен с терасата на местен пъб. Приятели на Фермер са му помогнали с декора и с оформянето на плашилата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6113 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини