Русата Златка облада Купъра от "Недосегаемите"

  • 01 април 2013 09:59

  • 14817
  • 0
Русата Златка облада Купъра от "Недосегаемите"
©

Златка РайковаЗлатка Райкова Златка Райкова Райкова е родена в Пазарджик. Самата тя казва за себе си: "Често се шегувам, че отново се залюби с престъпен авторитет, пише "Всеки ден". Семо месеци след като заряза Камен Балбузанов-Куката, силиконовата блондинка от Пазарджик се хвърли в обятията са петролния търговец Атанас Димов-Купъра.

39-годишният бизнесмен рядко се появяват по столичните заведения, но за сметка на това консумират любовта си в Гърция. Всеки петък Купъра води Златка в Солун, където се настаняват в президентския апартамент на 5-звездния хотел "Хаят". Купъра разполага и с къща билзо до Солун, но от година насам там живее неговият ортак Светослав Стамов-Гембъла. Новият благодетел на Златка проявявал изключителна щедрост - за няколко месеца плеймейтката се обзавела с няколко чанти "Луи Вютон", скъп дамски часовник и "Мерцедес" GLK.

Купъра стана известен през 2010 г., когато бе арестуван заедно със Светослав Стамов-Гембъла и Светослав Христов-Ави в акцията "Недосегаемите". Според обвинението тримата са рекетирали месарски дружества под покровителството на Таки.

Последвайте канала на

Novini.bg
14817 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини