Ирен Онтева се сдобри с Христо Сираков

  • 20 юли 2011 08:24

  • 8610
  • 0
Ирен Онтева се сдобри с Христо Сираков
© интернет

След серия от скандали, които ги отведоха чак в съдебната зала, ексмоделката Ирен Онтева и бизнесменът Христо Сираков най-сетне намериха сили да заровят томахавките в името на сина си Кристиян.

Наскоро тримата са били забелязани да се разхождат и забавляват в Южния парк. "В момента се чувствам много добре, прекарвам цялото си време с Кристиян, на когото му предстои да тръгне тази есен на училище.

Още не съм решила къде да го запиша - у нас или в чужбина, но ми се иска по-добре да научи български, че от постоянните ни пътувания с приятеля ми Давид до Италия малкият се обърква", откровена е в загрижеността си Ирен.

Според запознати тя се е видяла принудена да се сдобри с бившия си, по-известен като Ицо Стоте манекенки, поради факта, че кризата жестоко я е ударила. Красавицата се принуди да закрие ресторанта си в София, след като месеци наред работеше на загуба. Ще трябва да се лиши и от удоволствието да спонсорира различни конкурси за красота.

Клюката гласи, че се примолила на Сираков да я спонсорира в ново бизнес начинание. Той не могъл да откаже на майката на детето си и решил да жертва тлъста сума, за да удовлетвори молбата й. Докато годеникът й Давид Бучолини отказал да инвестира повече пари в неуспешните бизнес начинания на любимата си.

Последвайте канала на

8610 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини