Ицо Хазарта кълчи кълки в Денсинг Старс за 7 бона на седмица

  • 11 март 2013 10:24

  • 3761
  • 1
Ицо Хазарта кълчи кълки в Денсинг Старс за 7 бона на седмица
©

Най-високият хонорар за участие в шоуто "Денсинг Старс" няма да влезе в джоба на чалга ветеранката Глория, а на Ицо Хазарта, разкриза "Всеки ден". Хазарта се запънал и не свалял мизата под 7 000 лв. на седмица.

След няколко безуспешни опита да го придумат да намали цената продуцентите се отказали и му дали исканата сума. Така ако стигне до финала фронтменът на "Ъпсурт" може да прибере 84 000 лв., което обаче надали може да се случи имайки предвид пластичността му близка до тази на дърводелския метър. Втора по висока самооценка е останал динозавърът на фолка Глория, която искала 5 бона.

Продуцентите обаче я придумали да намали цената си с 1000 лв. Когато разбрала, че Хазарта ще взема почти два пъти повече от нея обаче дивата от Две могили изпаднала в ярост. "Коя съм аз и кой е той?", съскала по коридорите Глория, разкрива "Всеки ден".

Последвайте канала на

Novini.bg
3761 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2013.04.02 | 18:34

1
А вие що не обявите хонорарите си публично - пред всички ни - така ще е по-честно и по-забавно. Да видим вие за колко "кълчите кълки" и гръбнак, разбира се - 365 дни в годината. Щото и ние можем да смятаме...

Добави коментар

Водещи новини