Вили Сечкова мина през леглото на Божинов

  • 19 юли 2011 07:53

  • 6950
  • 0
Вили Сечкова мина през леглото на Божинов
© интернет

Не става въпрос за поредната скандална изневяра на Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Нямаме информация Вили Сечкова да е мачкала чаршафите на Божинов, но пък красавицата разпуска в хотела, в който бяха отседнали скандалната плеймейтка Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и небезизвестният Валери.

Сечкова и съпругът й Александър Сталийски отмарят в Малдивите, пишат от в. “Всеки ден”. Президентът на федерацията по културизъм и телевизионната водеща са се отдали на пълен релакс и се забавляват в екзотичната атмосфера. Влюбените гълъбчета взели със себе си и свои приятели.

Предприемачът Чочо Александров и половинката му Диди решили да придружат младото семейство на тузарската ваканция. Те щели са събират тен на Малдивите две седмици, а после да се прибират в България.

Скъпата дестинация е любима на родните ни звезди. Там са релаксирали ДесиСлава, брадърката Лили със заможното си гадже и както вече споменахме, Николета ЛозановаНиколета Лозанова Николета Лозанова е един от най-успешните български модели. Тя е родена в град Пловдив. През и Валери БожиновВалери Божинов Валери Божинов е Български футболен нападател. Понастоящем той е играч на италианския клуб.

Вили Сечкова е освен телевизионна водеща, а и продуцент на няколко предавания, излъчвани по ТВ 7. Тя е изключително амбициозна и напориста. Явно сега се възползва от възможността да си почине и да започне новия тв сезон с нови сили. Тя обича да разпуска в луксозна обстановка и често си позволява тузарски ваканцийки.

Последвайте канала на

6950 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини