Азис ще вечеря с хлебарки

  • 26 февруари 2013 06:38

  • 3133
  • 6
Азис ще вечеря с хлебарки
©

Христо Кънчев, най-достойният българин за 2011 г., пожела да се включи в надпреварата за четвърт милион лева в „Къртицата” на TV7. Героят, който преди две лета спаси момичета от удавяне в Созопол, бе сред кандидатите за слава в първия ден на софийския кастинг.

Освен продуцентите на формата от „Междинна станция” в селекцията на участници се включи и АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв., който вече заяви готовност да вечеря с хлебарки в името на победата. Костинбродския славей не се страхува от температурни аномалии, подводно гмуркане или системно безсъние. Отхвърля само опцията да скочи с парашут в името на космическия рейтинг. „Имам фобия от високото, но зрителите могат да очакват всичко от мен. Влизам в шоуто, за да си почина и да срещна нормални, необременени от суетата млади хора сподели фолк идолът.

Желаещите да делят покрив, гримове и психологически изпитания с изпълнителя на „Нещо мръсно” практикуват широк диапазон от професии – от хигиенисти и сценографи през еколози и икономисти до обикновени авантюристи, които искат „да ги дават по телевизора”. Сред най-колоритните претендентки за съквартирант на Николета Лозанова и Деян Донков бе американката Кимбърли Смит. Лъчезарната девойка напуска Сан Франциско, за да преподава английски на деца от ромски произход у нас.

Обожава АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. и няма търпение да разменят опит в гледането на кафе. На кастинга, който приключи вчера, не липсваха и зевзеци като Цецо Шоумена. На 32, от Русе, той трогна журито както с пиперливо чувство за хумор, така и с визия на рапър-ескимос. Част от явилите се признаваха, че вярват в шестото си чувство и планират живота си според картите таро.

Последвайте канала на

Novini.bg
3133 6

Коментари 6

Добави коментар

2013.07.30 | 21:55

6
Как не ви е срам бе? Какво го показвате тоя мангал-педал? Пращайте го да разваля морала на подрастващите някъде другаде! Не го ли виждате, каква долна свиня е!

2013.07.30 | 21:55

5
Ако мазният мангал вечеря с прясно изсрани лайна, може и да гледам предаването.
тоягата

2013.07.30 | 21:55

4
Бои за всички медии , показващи това и подобните му фашкии на нашите деца!!! Вие, медиите имате такава вина и такива грехове към младото поколение, че с нищо не може да ги изкупите .
Петя

2013.07.30 | 21:55

3
Хумм...значи кафявият нещастник е и канибалче.Браво.

2013.07.30 | 21:55

2
Уди Кълвача с нови лигавни в нета! Азисчо, тук има една богомолка която страшно иска да сподели вечерята си с теб ха !

2013.07.30 | 21:54

1
Видим го, че е свиня, но и свинете имат права ,а ти що не си го вземеш у ръка и да му набиеш кофата ?кОй си бега от музата сам бе? Нема шашави !

Добави коментар

Водещи новини