Златка Димитрова чака дете

  • 18 февруари 2013 15:28

  • 15355
  • 5
Златка Димитрова чака дете
©

Плеймейтката Златка Димитрова, по-известна в светските среди като Черната Златка, чака бебе от любимия си Мирослав. Брюнетката упорито крие новината, тъй като е суеверна и я е страх от лоши очи, твърдят нейни приятелки, пише hotnews.

Дружките й обаче предупредиха, че плеймейтката не получила потвърждение от гинеколога си. Няколко теста в домашна обстановка са освидетелствали щастливата новина, но медицински все още нищо не се знаело.

Самата Златка споделила за бременността си пред Миро, майка си и две приятелки, тъй като била много уплашена от негативната енергия на хората, пише "Телеграф". Освен това плеймейтката силно се притеснявала каква точно ще бъде реакцията на бившата жена на Мирослав, с която тя го раздели, но Миро все още бил женен за нея.

Ако новината се окаже истина, по всяка вероятност сватбата между Златка и любимия й няма да се състои преди раждането.

Последвайте канала на

Novini.bg
15355 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Киро

2013.09.04 | 16:32

5
Това с "бащата е еди кой си", особено в случаи с такива като Златка е доста смело изказване. Човека да изчака да се роди детето, да му направи тест за бащинство и чак тогава може да му позволи да му вика татко. Друг е въпроса, когато всеки трети на улицата ти вика:" Как си ортак?". Трябва да си пълен лапни-шаран или голям хуманист, за да си с такава жена, която рано или късно ще ти го сложи отзад през панталоните с подхвъргане!

2013.09.04 | 16:32

4
Хемороииид
МАКСИМ МАНЕВ

2013.09.04 | 16:31

3
Защо непрекъсното ни занимават с тази слабо казано лека жена. Тъпа като галош, проститутка,какво нашите деца могат вземат от нея като интелегентност, знания, особенно морал. Сигурно в главата на този Миро една гънка няма , а може би има психически проблеми. Черната Златка е чудесна проститутка /така говорят в Бургас/, в албумите цената е доста добра. Детето на Миро няма ли да се срамува, че баща му се оженил за една долна проститутка. Ние мъжете не му мислим много, когато долната глава заговори.
аззззззз

2013.08.08 | 18:27

2
Това може би ще ни намали сметките за ток и парно, или пък ЗЛАтка е обществено значима личност и всички трябва да и ръкопляскат
hhh

2013.03.15 | 11:55

1
егати големите цици грозотия

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини