Сестрата на Силвестър Сталоун го изнудвала

  • 24 януари 2013 19:14

  • 3068
  • 0
Сестрата на Силвестър Сталоун го изнудвала
© Getty Images

Силвестър Сталоун е платил милиони на сестра си преди смъртта й, за да не заведе тя срещу него дело за физическо насилие, макар и семейството му да твърди, че той е жертва на изнудване, съобщи БТА, позовавайки се на Фимейл фърст.

Актьорът е сключил споразумение със сестра си Тони-Ан Филити да й плати 2 милиона щатски долара, плюс 16 666 на месец, докато е жива, плюс тръст с 50 000 долара годишно за психиатрично лечение и медицински разходи.

Филити твърдяла, че Силвестър Сталоу я е наранявал, включително и физически. Той отричал и продължава да отрича и оспорва нейните думи. Филити заплашила да заведе дело през 1987 г. Тогава Сталоун бил на върха на славата си и адвокатите му го посъветвали да й "даде нещо, за да й затвори устата".

Майката на Силвестър Сталоун Жаклин твърди, че това е било изнудване.

"Тони-Ан беше на 65 хапчета Оксиконтин дневно и заплашваше Силвестър. Един наркоман би направил всичко. Когато Силвестър стана известен, тя вече нямаше проблеми. Той се опитваше да й помогне и хлътна."

Представител на Сталоун потвърди информацията и разкри, че парите били давани, тъй като Филити изнудвала актьора с множество неверни твърдения за физическа злоупотреба. "За съжаление известните хора, политиците и спортистите често стават мишени на изнудване от членове на семейството си и от съдружници, които си измислят твърдения, за да ги принуждават да им плащат", заяви говорител на Сталоун пред "Ню Йорк Пост".

Синът на Филити, който е на 19 години, обаче защити майка си, като каза, че искат да я изкарат черната овца на семейството, но тя е крещяла многократно за стореното й, докато е била в болница.

Тони-Ан Филити умря миналата година през август на 48 години. Двамата със Силвестър Сталоун са от различни бащи.

Последвайте канала на

3068 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини